Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
Σήμερα το απόγευμα στις 18.00 θα γίνει στο γυμναστήριο της Πετρούπολης η μεγάλη γιορτή των Εθνικών ομάδων στην εκδήλωση «All Stars Volley»
Η Volley League και για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 συνέχισε τη συνεργασία της με το κατάστημα ένδυσης Macron Store Athens που είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των ρούχων Macron στην Ελλάδα.
Το τμήμα μάρκετινγκ της ΕΣΑΠ ανακοινώνει πως είναι διαθέσιμη η συλλεκτική επίσημη μπλούζα του All Star Game που έγινε στη Σύρο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την παραγγελία τους ΕΔΩ.
H αναφορά του επίσημου website της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας για την αναβίωση του All Star Game ανδρών στη Σύρο μετά από 10 χρόνια:
«Σύρος ταξίδι στο χρόνο» γράφει το κεντρικό πανό που είναι αναρτημένο στο γυμναστήριο Δημήτρης Βικέλας της Ερμούπολης και το ελληνικό ανδρικό βόλεϊ κυριολεκτικά έκανε ταξίδι στο χρόνο με τα αστέρια των 11 ομάδων της Volley League να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα.
Tα αποτελέσματα όλων των αγώνων All Star Game βόλεϊ ανδρών που έχουν γίνει στην Ελλάδα καθώς οι MVP των αγώνων συμπληρώνουν μία ιστορία 28 ετών.
Στην εκπνοή του 2000 και συγκεκριμένα στις 30 Δεκεμβρίου έγινε στο γυμναστήριο του Πανελληνίου Γ.Σ. στην Κυψέλη το 6ο All Star Game ανδρών και παράλληλα έγινε και των γυναικών. Ηταν η χρονιά που ο Νίκος Ρουμελιώτης βραβεύτηκε ως νέο ταλέντο, ο σημερινός προόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος ως καλύτερος ρέφερι και ο Αντρέι Κράβαρικ καλύτερος ξένος πολύ πριν πάρει την ελληνική υπηκοότητα.
Από τα πιο επιτυχημένα All Stars ήταν αυτό που διοργανώθηκε από την ΕΟΠΕ σε συνεργασία με την Ολομέλεια των ΤΑΑ (πρώην ΕΣΑΠ) και διεξήχθη στο γυμναστήριο του Ευόσμου.
Στην Ορεστιάδα έγινε ένα από τα πιο εντυπωσιακά All Star Game που πραγματικά άφησε εποχή για τα μεγάλα ονόματα που συμμετείχαν αλλά και για το αγώνα που σημειώθηκε ρεκόρ 250 βολεϊμπολιστών μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα των ξένων θα μπορούσε να ήταν η ντριμ τιμ του παγκοσμίου βόλεϊ με τους Λόι Μπολ, Κλέιτον Στάνλεϊ και Αμαράλ Ντάντε, Μάρκος Μιλίνκοβιτς, Πάμπλο Μεάνα και Ερνάντο Γκόμεζ.
Το 9ο All Star Game και το πρώτο που διοργάνωσε η ΕΣΑΠ μετά την αυτονομία της από την ΕΟΠΕ διεξήχθη στις 23 Δεκεμβρίου 2006 στο γυμναστήριο του Μετς στην Αθήνα και λόγω και της περιόδου των Χριστουγέννων υπήρχε εορταστικό κλίμα. Μέρος των εσόδων διατέθηκαν στα παιδικά χωριά SOS ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Χρήστου Παπαδόπουλου που «έφυγε» τις πρώτες ώρες του 2006.
Με μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο ρόστερ της ομάδας των Ελλήνων παικτών θα ταξιδέψουν για την Σύρο οι αθλητές που θα αγωνιστούν στο 12ο All Star Game στην Volley League. Η μεγάλη φιέστα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 16 Μαρτίου, 21.00, ΕΡΤ Sport.
Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα είναι ο προπονητής της ομάδας των Ελλήνων παικτών στο All Star Game που θα γίνει στην Σύρο το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 21.00 και για δεύτερη φορά στην καριέρα του θα κοουτσάρει ομάδα σε All Star μετά το 2008 που είχε την ομάδα των Νέων (δείτε ΕΔΩ).
Ενθουσιασμένος με την ιδέα να κοουτσάρει την ομάδα των Ξένων στο 12ο Αll Star είναι ο Σέρβος τεχνικός του Φοίνικα Σύρου Ράτκο Παβλίσεβιτς. Οπως αποκάλυψε είναι η πρώτη του εμπειρία σε All Star Game στο ανδρικό βόλεϊ καθώς στις χώρες που έχει εργαστεί δεν είχε ζήσει κάτι ανάλογο:
Η αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή του 12ου All Star Game έχει ξεκινήσει και η Σύρος είναι έτοιμη για τη μεγάλη φιέστα. Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει με τον πασαδόρο της ομάδας, Ντίμα Φιλίποφ, τον κεντρικό Αλεξάνταρ Όκολιτς, τον διαγώνιο Νιλς Κλαπβάικ και τον διαγώνιο Γκάρετ Μουαγκουτουτία.
Σελίδα 1 από 2
Βρίσκεστε εδώ: All Star Ειδήσεις - News
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject