Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-12-2016

«Στις 5 Ιανουαρίου, όλοι Ρέντη»! (vid)

Rate this item
(0 votes)
Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού για να δώσει δυναμικό παρών στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα στο CEV Cup με αντίπαλο την ισχυρή Σουργούτ την Πέμπτη  5 Ιανουαρίου στις 19.00 στο Ρέντη, απηύθυνε μέσω της κάμερας του OSFPTV, η ομάδα βόλεϊ ανδρών.
Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους πως από την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την UGRA-SURGUT  στο  πλαίσιο της φάσης των «16» του CEV CUP,  που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται καθημερινά από το Τμήμα Μελών – Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και από τα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας και ώρες 10:00-18:00.

Την ημέρα του αγώνα η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από το εκδοτήριο του «Μ.Μερκούρη» από τις 15:00 μέχρι την ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Τα εισιτήρια κοστίζουν: 5€, 10€.

Media

Βρίσκεστε εδώ: CEV Cup Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. «Στις 5 Ιανουαρίου, όλοι Ρέντη»! (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject