Print this page
06-01-2017

Πέτκοβιτς: «Κάναμε το πρώτο βήμα πρόκρισης»

Rate this item
(0 votes)
Ο Σέρβος πασαδόρος του ΠΑΟΚ Βλάντο Πέτκοβιτς μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί της της σερβικής Νόβι Πάζαρ για το CEV Cup που άνοιξε και το δρόμο για την πρόκριση στη φάση των «16».

 

«Κατ ‘αρχάς, εκ μέρους του ΠΑΟΚ, θα ήθελα να σας ευχαριστήσουμε για την εξαιρετική φιλοξενία. Όλα ήταν υπέροχα. Ελπίζω να απόλαυσαν το παιχνίδι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική», είπε ο Βλάντο Πέτκοβιτς και συμπλήρωσε:

«Παίξαμε όσο καλύτερα μπορέσαμε, δεδομένης της κούρασης που είχαμε από το ταξίδι που διήρκησε 11-12 ώρες. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, καθώς και στους παίκτες της Novi Pazar. Μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα με τους αγώνες πρωταθλήματος στην Ελλάδα. Όσο για την Ευρώπη, νομίζω ότι έχουμε κάνει ήδη το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του CEV Cup 2017.

Η ατμόσφαιρα στο παιχνίδι ήταν φανταστική. Είναι κάτι για το οποίο είχα προειδοποιήσει τους συμπαίκτες του. Τους είπα ότι όλη η πόλη ζει για αυτό το παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο προπονητής των Σέρβων, Σάσα Στεφάνοβιτς, δήλωσε: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Έγινε ένας ωραίος αγώνας με αρκετό θέαμα. Είχαμε κάποια προβλήματα στην υποδοχή. Η πίεση στην ομάδα ήταν μεγάλη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι είμαστε γεμάτοι θετικές εντυπώσεις».

* Συντάκτης γνήσιου κειμένου – Senad Senko Župljanin-Novi Pazar-IBALKAN.NET (συνεργάτης του τμήματος web PAOK VOLLEY).

Πηγή: paokvolley.gr