Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-12-2015

Ο Εθνικός στην Πριέβιτζα για τα δύο σετ της πρόκρισης (16/12, 19.00)

Rate this item
(0 votes)
Με σημαντικές απουσίες ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα αγωνιστεί την Τετάρτη (16/12, 19.00) στην έδρα της Πριέβιτζα στην Σλοβακία στη ρεβάνς της φάσης των «32» του Τσάλεντζ Καπ.
 
Η ακριτική ομάδα στον πρώτο αγώνα είχε νικήσει 3-1 σετ και για να προκριθεί χρειάζεται δύο σετ. Εάν ηττηθεί με 3-0 ή 3-1 σετ θα παιχτεί «χρυσό» σετ 15 πόντων όπου θα κριθεί η πρόκριση.
 
Ο Εθνικός βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας στη Σλοβακία. Σήμερα προπονήθηκε στην έδρα του αγώνα.

Τα προβλήματα είναι γνωστά και σημαντικά για τον Εθνικό καθώς θα απουσιάσει ο Ανέστης Δαλακούρας. Το βάρος επωμίζεται ο 17χρονος Σωκράτης Χαραλαμπίδης. Οι εναλλακτικές λύσεις είναι περιορισμένες στην παρούσα φάση καθώς οι νεοαποκτηθέντες Μιγιαήλοβιτς, Φόγιερ δεν υπολογίζονται. Ο Σέρβος κάνει ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας στην Αλεξανδρούπολη και ο Γερμανός αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την Πέμπτη.

«Εχουμε το αβανταζ της νίκης με 3-1 από τον αγώνα στην έδρα μας. Αν και έχουμε προβλήματα και απουσίες, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό που θα μας δώσει την πρόκριση, είπε ο τεχνικός του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης.

Διαιτητές θα είναι οι Πολ Έρμποτς (Βέλγιο), Σέντρικ Γκρέλιερ (Ελβετία).

Βρίσκεστε εδώ: Challenge Cup Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης Ο Εθνικός στην Πριέβιτζα για τα δύο σετ της πρόκρισης (16/12, 19.00)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject