Print this page
11-12-2013

Καζάζης - Καλντέιρα: «Η πρόκριση χάθηκε στο Βέλγιο, τώρα κοιτάμε Παναθηναϊκό»

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης και ο βραζιλιάνος ακραίος Λεονάρντο Καλντέιρα δήλωσαν μετά την ήττα από την Μπελογκόριε, την απώλεια της πρόκρισης στις 12 οιμάδες του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο.
Ο Δημήτρης Καζάζης τόνισε για το παιχνίδι με την Μπελογκόριε:
 
«Νομίζω πως, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με αυτή την ομάδα, αξίζαμε κάτι παραπάνω. Ακόμα και στο πρώτο σετ μέχρι το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ ήμασταν μαζί. Απλά εκεί μίλησε η παγκόσμια κλάση του Μουσέρσκι και δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι. Το δεύτερο σετ μας άξιζε να το πάρουμε. Είχαμε προσαρμοστεί πολύ καλά απέναντι στον αντίπαλό μας. Δεν το καταφέραμε και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Γνωρίζαμε από την αρχή πως είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Από την αρχή μας αντιμετώπισαν με πολύ μεγάλη σοβαρότητα, που δείχνει γιατί αυτή η ομάδα είναι πραγματικά μεγάλη».
 
Για τις αλλαγές που πραγματοποίησε στο τρίτο σετ, εξήγησε:
 
«Απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο θεωρώ πως είναι καλό να αγωνιστούν όλοι οι παίκτες. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πρέπει να προστατεύσουμε κάποιους ενόψει των παιχνιδιών που ακολουθούν. Πρέπει όλοι να είναι σε ετοιμότητα και πιο ξεκούραστοι για να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας».
 
Οσο για τη συνέχεια του Ολυμπιακού, ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» επισήμανε:
 
«Καταρχάς κοιτάμε το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό. Μας ενδιαφέρει πολύ και θέλουμε να συνεχίσουμε ανάλογα μετά την τελευταία πολύ καλή εμφάνισή μας. Οταν ολοκληρωθεί αυτό το παιχνίδι θα ασχοληθούμε με την Οστράβα, όπου χρειαζόμαστε καθαρή νίκη για να περάσουμε στο CEVCup».
 
«Δεν είναι κρίμα...»

Ο Λεονάρντο Καλντέιρα, πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο ματς, ανέφερε για το χαμένο δεύτερο σετ:
 
«Δεν είναι κρίμα που χάσαμε το σετ, δεν ήταν ο αγώνας στο χέρι μας. Η Μπελογκόριε ήταν καλύτερη ομάδα. Στο 23-23, όταν δεν τελειώνεις την μπάλα, δεν μπορείς να πάρεις το σετ». Για τη χαμένη δεύτερη θέση του ομίλου και κατʼ επέκταση την πρόκριση στους «12», ανέφερε: «Η 2η θέση χάθηκε στο Βέλγιο. Εδώ παίξαμε για εμάς. Δεν κρατάω τίποτα, πάντως, από αυτό το παιχνίδι».
 
Για τη συνέχεια ο Βραζιλιάνος ακραίος δεν θέλησε να αναφερθεί στην Οστράβα, αφού προέχει ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό:
 
«Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε» δήλωσε και πρόσθεσε: «Καιρός να πάμε πίσω, να κάνουμε προπόνηση, για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που δεν γνωρίζω πώς θα είναι τώρα με τον νέο κόουτς (σ.σ. τον Γιάννη Καλμαζίδη).
 

AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.