Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-06-2016

Η κροατική Μλάντοστ Καστέλα η πρώτη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Rate this item
(0 votes)
Η κροατική Μλαντόστ Μαρίνα Καστέλα θα είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ γίνεται στη Ρώμη στο πλαίσιο του ετήσιου Gala όπου μεταξύ άλλων βραβεύονται οι κορυφαίοι τη σεζόν 2015-16 σε βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ.



Εάν ο ΠΑΟΚ περάσει το εμπόδιο της Μλάντοστ θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό θα συναντήσει την πολωνική Σκρα Μπελχάτοφ.

Με την Μλαντόστ Καστέλα ο ΠΑΟΚ είχε ξανασυναντηθεί τη σεζόν 2013-14 στη φάση των «32» του CEV Cup. Ο δικέφαλος είχε νικήσει 3-0 στη Πυλαία και 3-1 στην Κροατία και προκρίθηκε στους «16» της διοργάνωσης.

Οι αγώνες του Β΄προκριματικού γύρου θα γίνουν 2 και 6 Νοεμβρίου και του Γ΄προκριματικού γύρου στις 16 και 20 Νοεμβρίου.

Στην περίπτωση που ο ΠΑΟΚ προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα αγωνιστεί στον 4ο με αντιπάλους την Μόντενα (Ιταλία), την Κράιοβα (Ρουμανία) και μία εκ των Ομόνοια (Κύπρος), ACH Λιουμπλιάνα (Σλοβενία) και Σετ (Γαλλία).

Βρίσκεστε εδώ: Champions League Ευρωπαϊκά κύπελλα Η κροατική Μλάντοστ Καστέλα η πρώτη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject