Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
04-12-2017

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Φινλανδία για την πρώτη αναμέτρηση με την Σασταμάλα

Rate this item
(0 votes)
Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ αρχίζει με τους πρωταθλητές Ελλάδος να αντιμετωπίζουν στην Φινλανδία την Φορντ Στορ Λεβοράντα Σασταμάλα (Ford Store Levoranta SASTAMALA) για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Champions League ανδρών 2017-18.



Ο δικέφαλος αναχώρησε την Κυριακή (3/12) με προορισμό το Ελσίνκι, από όπου μετέβη οδικώς στην πόλη Χαμεενλίνα. Την αποστολή των πρωταθλητών συνοδεύουν ο αντιπρόεδρος του Τ.Α.Π. Κώστας Παϊσιάδης και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Αχιλλέας Τζήκας.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το απόγευμα της Δευτέρας (4/12, 18.00) στο γυμναστήριο Γιουκολάν Κούλου (Jukolan koulu), ενώ η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για την Τρίτη (5/12) στις 12:00. Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Παντακίδης δήλωσε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση:

«Είναι το πρώτο ματς στη φάση των ομίλων και θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Δεν γνωρίζουμε πολλά για την αντίπαλη ομάδα αλλά αυτό δεν λέει κάτι…Χρειάζεται προσοχή και σεκτικά και συγκεντρωμένα. Θέλουμε τη νίκη και μια καλή εμφάνιση. Θα μπούμε στο γήπεδο, θα τα δώσουμε όλα και ελπίζω να επιστρέψουμε με την νίκη».

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ford Store Levoranta SASTAMALA, είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 05 Δεκεμβρίου στις 19:00.

Διαιτητές: SANTI Simone (Ιταλία)KOVALCHUK Andri (Ουκρανία)

Βρίσκεστε εδώ: Champions League Π.Α.Ο.Κ. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Φινλανδία για την πρώτη αναμέτρηση με την Σασταμάλα
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject