Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-10-2013

ΑΕΚ: Οι καπετάνιοι, το πλήρωμα και τα διαρκείας

Rate this item
(0 votes)

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και αθλητές έπραξαν το καθήκον τους… Η ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, όχι μόνο δεν διαλύθηκε κάτω από το βάρος των παλαιών οικονομικών υποχρεώσεων αλλά απεναντίας, χτίστηκε πάνω σε γερές βάσεις και, όπως έδειξε στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Ολυμπιακό (στο Λιγκ Καπ) και τον Παμβοχαϊκό (πρωτάθλημα), είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει ξανά.

Το νερό μπήκε στο αυλάκι και τώρα έρχεται η ώρα των φιλάθλων της ΑΕΚ, δίχως την συνδρομή των οποίων το τεράστιο άλμα, που επιχειρεί το αντρικό βόλεϊ κινδυνεύει να ακυρωθεί. «Αυτή η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες αλλά και μεγάλες υποχρεώσεις, από παλαιότερες οφειλές. Για να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες χρειάζεται την στήριξη όλων ανεξαιρέτως των φιλάθλων της» δήλωσε ο γενικός αρχηγός Μάνος Μακρής.

Και συνέχισε: «Η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο καράβι, που έχει ξανοιχτεί στο φουρτουνιασμένο πέλαγος και το οποίο για να πιάσει σίγουρο λιμάνι είναι απαραίτητο να έχει, όχι μόνο καλούς καπετάνιους αλλά και πολυπληθές πλήρωμα. Οι καπετάνιοι στην ΑΕΚ σήμερα είναι οι Μελισσανίδης, Κοτσάτος και το πλήρωμα είμαστε όλοι εμείς οι φίλοι της, απλοί ή επώνυμοι».

«Πρέπει οι πάντες να συνδράμουμε στην προσπάθεια. Εμείς τους θέλουμε όλους δίπλα μας γιατί στο ταξίδι αυτό δεν περισσεύει κανείς «Ενωσίτης». Η καρδιά της «ομάδας της Καρδιάς» είναι μεγάλη και μας χωράει όλους…» κατέληξε ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ.

Η διάθεση καρτών διαρκείας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ γίνεται καθημερινά από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (Δεκελείας 138-140, Νέα Φιλαδέλφεια) από τις 10:00 έως τις 17:00. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας οικονομικής ενίσχυσης: 50, 100, 300 ευρώ. Μάλιστα, ισχύει έκπτωση 10 %, σε όλες τις κατηγορίες, για τους κατόχους κάρτας διαρκείας του ποδοσφαίρου.

Με μια κάρτα διαρκείας οικονομικής ενίσχυσης οι φίλαθλοι της ΑΕΚ μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια των αντρικών ομάδων βόλεϊ και μπάσκετ στα πρωταθλήματα της σεζόν 2013-14. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα : 210 25 84 582 & 210 25 84 5823.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject