Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-10-2013

Θάνος Τερζής: «Φαβορί ο Ολυμπιακός»

Rate this item
(0 votes)
Ο πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου Θάνος Τερζής είπε για το ντέρμπι Φοίνικα Σύρου - Ολυμπιακός την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 19.30:
«Ο Ολυμπιακός είναι ο περσινός πρωταθλητής και το φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα. Έχει πολύ καλή ομάδα με πολλές επιλογές στη διάθεση του προπονητή. Βέβαια, έχουν και την πολύ σημαντική απουσία του Μπόγιαν Γιορντάνοφ, ωστόσο είναι κάτι το οποίο αντιμετωπίζουν εδώ και αρκετό καιρό και ο κ. Καζάζης προσπαθεί να βρει εναλλακτικές λύσεις.
Εμείς θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις. Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας για φέτος, θέλουμε να γίνει ένα καλό και δυνατό ματς και μακάρι να πάει καλά για μας ώστε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας.
Την περασμένη εβδομάδα χάσαμε το παιχνίδι μ' ένα διαιτητικό λάθος, ωστόσο θεωρώ ότι φέρουμε και εμείς σημαντική ευθυνή που επιτρέψαμε να φτάσει ο αγώνας σε τέτοιο σημείο. Κάναμε μία μέτρια εμφάνιση απέναντι σε μία δυνατή ομάδα και σε μια δύσκολη έδρα. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, σίγουρα κάθε απώλεια βαθμών μετράει, αλλά στο τέλος θα κάνουμε... ταμείο. Όπως είδαμε και πέρυσι, οι θέσεις στην τετράδα ήταν ανοικτές μέχρι την τελευταία αγωνιστική και κρίθηκαν με 1-2 βαθμούς διαφορά».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject