Print this page
17-10-2013

Βασίλης Κουρνέτας: «Θέλουμε νίκη για να ανέβουμε τον Γολγοθά»

Rate this item
(0 votes)
Το πρόσωπο του ντέρμπι αύριο στη Σύρο είναι σίγουρα ο Βασίλης Κουρνέτας. Ο έμπειρος πασαδόρος μετά από δύο χρόνια μόνιμος κάτοικος Ερμουπόλεως επιστρέφει με τον Ολυμπιακό για να παίξει αντίπαλος του Φοίνικα.
«Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι και για τον Ολυμπιακό και μένα. Για την ομάδα μου αρχίζει ένας Γολγοθάς με σημαντικούς αγώνες στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ με πολλές μετακινήσεις και δύσκολους αντιπάλους. Θέλουμε αυτή τη νίκη στη Σύρο και για τη συγκομιδή βαθμών αλλά κυρίως για να κρατηθεί ψηλά η ψυχολογία της ομάδας ώστε να αντιμετωπίσουμε όλη αυτή τη δοκιμασία με δυνατό ηθικό. Ο Φοίνικας έχει δημιουργήσει μία νέα και δυνατή ομάδα με διαφορετικό στιλ παιχνιδιού. Παίζει στην έδρα του τον πρώτο επίσημο αγώνας της σεζόν και θέλει να δείξει πολλά. Περιμένουμε δυνατό και ωραίο παιχνίδι και είναι πολύ καλό που θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη».
 
Για την επιστροφή του είπε: «Πέρασα δύο ωραία χρόνια στο νησί και θα δω πάλι γνώριμα πρόσωπα και φίλους. Οι συριανοί εκτιμούν τον αθλητισμό και ειδικά το βόλεϊ και χειροκροτούν την ομάδα τους και τους αντιπάλους. Είμαι χαρούμενος που η Σύρος και εφέτος θα είναι μέσα στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Εγώ θα είμαι αντίπαλος μόνο στο γήπεδο κι ελπίζω όλοι οι παίκτες να δώσουμε το καλύτερο θέαμα».