Print this page
19-10-2013

Παναθηναϊκός - Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός (20/10, 17.00)

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ αναζητούν Παναθηναϊκός και Παμβοχαϊκός οι οποίοι θα βρεθούν αντίπαλοι το απόγευμα (17.00) της Κυριακής (20/10) στο γυμναστήριο της Κυψέλης στον τελευταίο χρονικά αγώνα της 2ης αγωνιστικής.

Τα πρόσωπα του αγώνα είναι ο λίμπερο του Παμβοχαϊκού Δημήτρης Ζήσης που πέρσι ήταν στον Παναθηναϊκό και για πρώτη φορά θα παίξει κόντρα στους «πράσινους», ενώ ο πασαδόρος του «τριφυλλιού» Κώστας Στιβαχτής πριν δύο χρόνια ήταν στο Βραχάτι και μάλιστα από τα χέρια του η ομάδα έφτασε στην τρίτη θέση.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την προετοιμασία του Σαββάτου το απόγευμα του Σαββάτου. Ο Γιάννης Λάιος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. «Παίζουμε με μία ομάδα που έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Προσπαθούμε να κορυφώσουμε τα ποιοτικά μας στοιχεία ώστε να γίνουμε ανταγωνιστικοί μέσα και από τις δυνατότητες που έχουμε. Χρειαζόμαστε χίλιους λόγους ένα θετικό αποτέλεσμα».

Στον Παμβοχαϊκό δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Όπως επισήμανε ο Νίκος Ζαλμάς στις δηλώσεις του, μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής, η ομάδα θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοση της, να κάνει λιγότερα λάθη, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της και να στηριχτεί στο καλό σερβίς, προκειμένου να φτάσει να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη.

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ανεβάσουμε την απόδοσή μας σε κάθε σετ μέχρι το τέλος των σετ. Να μπορέσουμε να κάνουμε 1-2 λάθη λιγότερα και με όπλο το καλό σερβίς, για να αποσυντονίσουμε το γρήγορο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, να καταφέρουμε να φτάσουμε στη πρώτη νίκη μας. Μια νίκη, που το πιο πιθανό είναι πως θα αλλάξει πολλά στο ψυχολογικό κομμάτι των περισσότερων αθλητών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Παμβοχαϊκού.

 
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013
Κυψέλη, γυμναστήριο Πανελληνίου Γ.Σ. 17.00: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ονόπας. Επόπτες: Χαμπιλού, Αντωνόπουλος, Γραμματεία: Παπασηφάκη. Παρατηρητής: Βασιλειάδης.