Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-10-2013

Καζάζης: «Νίκη και στην Κροατία»

Rate this item
(0 votes)

Μετά και το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Στέλιος Καζάζης τόνισε: «Κάναμε το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειαζόμασταν για περάσουμε στην επόμενη φάση. Για να έχει αξία όμως αυτή η νίκη θα πρέπει να τους ξανακερδίσουμε την ερχόμενη Τετάρτη».

Ράνσιτς: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ»

Ο τεχνικός της Μλάντοστ Καστέλα Ιβάν Ράνσιτς για την ήττα της ομάδας του είχε να πει: «Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα και δίκαια πήρε την νίκη. Έχει παίκτες όπως είναι ο Μίλκοφ, ο Ντάμποβιτς και ο Ποτότσνικ που είναι πολύ έμπειροι.Εμείς προερχόμασταν από ένα πολύ δύσκολο ταξίδι 20 ωρών και ήμασταν πολύ κουρασμένοι. Στο χθεσινό ματς κρατήσαμε καλά στην υποδοχή στα δύο πρώτα σετ αλλά ήμασταν πολύ κακοί επιθετικά.  Η εικόνα του αγώνα θα είναι τελείως διαφορετική στο δεύτερο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρα το φαβορί λόγω εμπειρίας αλλά εμείς θα παίξουμε πολύ καλύτερα και θα διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

 
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject