Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-10-2013

Εμπιστοσύνη της διοίκησης του Άρη στον Αρμενάκη

Rate this item
(0 votes)
Λήξαν θεωρείται για τον Άρη το θέμα που προέκυψε με τον Απόστολο Αρμενάκη. Ο αθλητής παρουσιάστηκε την Τρίτη στα γραφεία του ΑΣ και συνομίλησε με τον πρόεδρο του ΤΑΠ, Θωμά Γιώτα.
Ο παίκτης ξεκαθάρισε ότι από την Τρίτη (22/10) που τραυματίστηκε μέχρι και σήμερα υποβάλλεται σε φυσιοθεραπείες και δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τη Σύρο, προκειμένου να μην υπάρξει εκ νέου πρόβλημα με τον τραυματισμό του.
«Η διοίκηση προβάλει με απόλυτη εμπιστοσύνη και ποντάρει πολλά στις ικανότητες του αθλητή Απόστολου Αρμενάκη. Δεν υπήρξε, δεν υπάρχει, ούτε πιστεύουμε ότι θα υπάρξει πρόβλημα στο μέλλον με τον αθλητή», δήλωσε ο Θωμάς Γιώτας ύστερα από τη συνάντηση-συζήτηση με τον Απόστολο Αρμενάκη.
Συζήτηση με το Θωμά Γιώτα είχε και ο Μπράνκο Ρόλιτς,  με τον Πρόεδρο του ΤΑΠ να ζητάει από το Σέρβο βολειμπολίστα να ανεβάσει την αγωνιστική του απόδοσή, κάτι το οποίο ο αθλητής υποσχέθηκε ότι θα κάνει.
Χρηματικό πρόστιμο
Η Διοίκηση του ΤΑΠ ΑΡΗ επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο που θα κυμαίνεται από 200 έως 500 ευρώ ανά αθλητή, για την απόδοση της ομάδας στην αναμέτρηση με τη Λαμία για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η απόφαση θα επικυρωθεί την επόμενη Δευτέρα (04/11).
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject