Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-10-2013

Δημήτρης Καζάζης: «Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω...»

Rate this item
(1 Vote)
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε μετά τον αγώνα με τη Λοκομοτίβ Μπελογκόριε:

«Στο 1ο σετ μπήκαμε περισσότερο φοβισμένοι απ΄όσο έπρεπε. Ξέραμε πως έπρεπε να έχουμε πιο πολύ θάρρος και θράσος. Στο 2ο και κυρίως στο 3ο σετ έπρεπε να έχουμε καλύτερη τύχη και έπρεπε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με τέτοιες ομάδες και τόσο μεγάλη πίεση. Στο κομμάτι του σερβίς πήγαμε πολύ καλά. Εκεί που δεν πήγαμε και τόσο καλά ήταν το μπλοκ – άμυνα και κυρίως στην άμυνα. Δικαιούμασταν να πάρουμε κάτι παρά πάνω. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία. Πιστεύω πως στην Ρωσία θα παίξουμε πιο ελεύθερα».

Κώστας Χριστοφιδέλης: "Μπορούσαμε το κάτι παραπάνω στο τρίτο σετ. Έαν πάρεις αυτό το σετ σε τέτοιου επιπέδου αγώνες όλα  είναι εφικτά. Μένει πικρία από την ήττα αλλά κοιτάμε το επόμενο ματς. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τους Βέλγους και θέλουμε να παίξουμε πιο καλά για να πάρουμε τη νίκη. Μπορεί να δυσαρεστήσαμε τον κόσμο με το αποτέλεσμα αλλά κάναμε μεγάλη προσπάθεια και τον περιμένουμε την Τετάρτη να είναι στο Ρέντη για να μας στηρίξει ψυχολογικά. Υποσχόμαστε πως θα πάμε πιο καλά στη συνέχεια".

Μπόγιαν Γιορντάνοφ: "Ήταν ένα δύσκολο ματς. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα για εμάς. Θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια και στο ματς με τους Βέλγους".

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject