Print this page
31-10-2013

Θάνος Μαρούλης, Μενέλαος Κοκκινάκης: «Πουλήσαμε τρέλα απέναντι στη δύναμη των Ρώσων» (video)

Rate this item
(0 votes)
Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού που με την είσοδος τους στον αγώνα με την Λοκομοτίβ Μπελογκόριε την ανέβασαν ψυχολογικά και αγωνιστικά μίλησαν για την αναμέτρηση με τους Ρώσους, για τη συνέχεια του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ και την αναμέτρηση με την Κηφισιά:
Ο πασαδόρος του Ολυμπιακύ Θάνος Μαρούλης είπε:
 
«Πριν από το ματς δεν πίστευα ότι θα έλεγα αυτά τα λόγια, αλλά είναι  κρίμα που δεν πήραμε ένα σετ για να παίξουμε ακόμα λίγο απέναντι σε αυτούς του παίκτες που δεν ξέρεις πότε θα του ξανασυναντήσεις μπροστά σου.  Στο τέλος είχαμε το σετ μπολ και δυστυχώς αγχωθήκαμε χωρίς λόγο, γιατί σκεφτήκαμε ότι σετ πρέπει να το πάρουμε. Δεν υπήρχε λόγος, γιατί σε όλο το ματς δεν σκεφτόμασταν έτσι. Απλά ρισκάραμε, πουλήσαμε τρέλα και φέραμε το ματς σε ένα σημείο. Φέραμε το σετ στα μέτρα μας. Δεν μπορώ να μιλήσω για τακτική, γιατί από ένα σημείο και μετά δεν έπαιξε ρόλο. Δεν ξέρω αν φτάσαμε στα όριά μας, ίσως να τα φτάσαμε. Έχουμε άλλα τέσσερα ματς τέτοιου επιπέδου. Θα σου πω μόλις τελειώσει.

Η Μπελογκόριε μπορεί μέσα από την ατομική ενέργεια ενός παίκτη να αλλάξει όλο τον αγώνα. Ήμασταν 2-3 πόντους μπροστά, πήγε στο σερβις ο Γκρόζερ, έφερε το ματς στα ίσια και μετά πήρε και τις κρίσιμες επιθέσεις. Είναι μαθημένοι αλλιώς. Είναι η ρώσικη σχολή. Από μικροί μαθαίνουν τις ανατροπές. Θέλουμε να συνεχίσουμε τη νικηφόρα πορεία στο πρωτάθλημα. Τώρα που είμαστε πλήρεις δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Είναι δύσκολο να παίζεις πάντα στα όριά σου. Θέλουμε το διπλό απέναντι στην Κηφισιά. Δεν θέλω να μιλήσω για ρεβάνς επειδή χάσαμε στο Λιγκ Καπ. Είναι ματς πρωταθλήματος»
 
O ακραίος του Ολυμπιακού Mενέλαος Κοκκινάκης δήλωσε:
 
«Τη Λοκομοτίβ την ξέραμε όλοι, όπως και τι βόλεϊ θα δούμε από αυτή την ομάδα.  Είναι υπερδύναμη του βόλεϊ. Καταφέραμε στο δεύτερο και το τρίτο σετ να τους κοντράρουμε λίγο. Στο τέλος ήταν ωραία, υπήρχε ένταση και κάθε πόντος στοίχιζε.  Φάνηκε η εμπειρία της άλλης ομάδας. Έχει παίξει πάρα πολλά τέτοια σετ. Εμείς πληρώσαμε την απειρία μας, αλλά ο στόχος δεν ήταν να κερδίσουμε αυτή την ομάδα. Ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Με τις υπόλοιπες δύο ομάδες θα υπάρξει κόντρα για το ποιος θα περάσει δεύτερος. Με καλή δουλειά και συγκέντρωση μπορούμε να τα καταφέρουμε.  Ένα τέτοιο παιχνίδι, μόνο έτσι μπορείς να το πάρεις. Αν πουλήσεις λίγο τρέλα, αν ανέβεις λίγο ψυχολογικά… Αν η άλλη ομάδα σε δει να κάνεις λίγο... χαβαλέ, ίσως αισθανθεί άγχος. Αυτό προσπάθησα να κάνω.  Μου βγήκε λίγο το παιχνίδι και έγινε αυτό που έγινε».
 
 

Media