Print this page
31-10-2013

Το τεστ του Κλαρούδα και το... ΛΟΤΤΟ του Ρουμελιωτάκη

Rate this item
(0 votes)
O Γιώργος Κλαρούδας έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από τις δοκιμές που πραγματοποίησε σε σχήματα και συστήματα στο φιλικό της ΑΕΚ με την Κηφισιά που έγινε την Τετάρτη το βράδυ στο «Ζηρίνειο», ενώ ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης που ήταν καλεσμένος στην κλήρωση του ΛΟΤΤΟ αναφέρθηκε στο μεγάλο του όνειρο να αγωνιστεί στην Εθνική Ανδρών, την ΑΕΚ και την... κομμωτική.
«Ήθελα να δω κάποια καινούργια πράγματα στο παιχνίδι μας ενόψει των επόμενων αγώνων μας» δήλωσε ο Γιώργος Κλαρούδας και πρόσθεσε: «Πέραν τούτου, το ματς αυτό βοήθησε ώστε να μην χάσουν οι παίκτες το ρυθμό τους. Παίξαμε Σάββατο (με τον Παναθηναϊκό) και θα ξαναπαίξουμε Δευτέρα (με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης). Το διάστημα ήταν μεγάλο για να το καλύψουμε μόνο με προπονήσεις. Ένας αγώνας είναι πολύ καλύτερος από την προπόνηση».
Για να καταλήξει ο Κλαρούδας: «Χρειάζεται να κρατάμε σε εγρήγορση όλους τους παίκτες και ένα τέτοιο ματς δίνει την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες να αγωνιστούν και στον προπονητή να διακρίνει ποιοι είναι οι ετοιμοπόλεμοι και ποιοι όχι. Γενικά ήταν ένα καλό τεστ ενόψει της αναμέτρησης κορυφής με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη».
 
Στο φιλικό το οποίο έληξε με νίκη 3-1 της Κηφισιάς, δεν αγωνίστηκαν ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης ο οποίος την ίδια ώρα ήταν καλεσμένος στο στούντιο του ΟΠΑΠ για την κλήρωση του ΛΟΤΤΟ και ο Κυριάκος Καλαϊτσίδης ο οποίος προφυλάχθηκε για το παιχνίδι της Δευτέρας.
 
Ρουμελιωτάκης: Όνειρο η Εθνική
 
Ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης έκανε τις εξής δηλώσεις κατά την κλήρωση του ΛΟΤΤΟ:
 
Για τη θέση του ακραίου: «Είναι σημαντική για την ομάδα. Τα κάνεις όλα στο γήπεδο: Υποδοχή, σέρβις, άμυνα, μπλοκ, επίθεση. Αυτό είναι που με τράβηξε σε αυτή».
Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Να φτάσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο πρωτάθλημα».
 
Τον προσωπικό του στόχο: «Να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της κι εγώ να μπω στο δυναμικό της εθνικής ομάδας».
Τον ελεύθερο χρόνο του: «Δεν έχω πολύ. Όσο έχω τον περνώ με τους φίλους μου κάνοντας διάφορες δραστηριότητες».
 
Την κομμωτική: «Από μικρός μου άρεσε να δημιουργώ και η κομμωτική σου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Σπούδασα κομμωτική, μου αρέσει και αυτό το επάγγελμα θα ακολουθήσω όταν σταματήσω το βόλεϊ».
 
Την προπονητική: «Θα ήθελα, όταν θα πάψω να είμαι παίκτης να προσφέρω τις γνώσεις μου για το βόλεϊ στα μικρά παιδιά».
 
Τους τραυματισμούς: «Ευτυχώς δεν είχα σοβαρούς στην καριέρα μου. Μόνο μικροτραυματισμούς. Δεν θα ήθελα να μου τύχει κάποιος αλλά αν συμβεί είμαι πεισματάρης και θα προσπαθήσω να τον ξεπεράσω».