Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-11-2013

Τζούλιαν Τόρες: «Δεν πιστεύω στην τύχη...»

Rate this item
(0 votes)
Ο Τζούλιαν Τόρες μίλησε για την δύσκολη αποστολή, που έχει η ΑΕΚ (την Δευτέρα) στην Αλεξανδρούπολη απέναντι στον Εθνικό για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League και για τη πορεία της ομάδας του στη φετινή σεζόν. Ο Ισπανός κεντρικός είπε:

Για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης:

«Τον είδα στον αγώνα του με την Μπελχάτοφ για το CEV Cup. Eίναι καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες και εξαιρετικούς κεντρικούς (σημ: Παπάζογλου, Ανδρεάδης). Τον Ανδρεάδη τον θυμάμαι, έχουμε παίξει αντίπαλοι σε αγώνα Ελλάδας-Ισπανίας. Έχει ακόμη τον Μιχάλοβιτς που διαθέτει πολύ καλό σερβίς και καρφί, είναι ολοκληρωμένος παίκτης.  Ο Εθνικός είναι μια ομάδα που έχει σταθερή απόδοση. Στο παιχνίδι της δεν υπάρχουν πάνω και κάτω. Έχει ομοιογένεια, που προέρχεται από το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες της αγωνίζονται δυο-τρία χρόνια μαζί. Παίζουν ομαδικά, παίζουν με σιγουριά και έχουν αυτοπεποίθηση. Δεν ξεχνάμε ότι πέρσι μπήκαν στην 4αδα του πρωταθλήματος.

Για την αποστολή της ΑΕΚ:

«Έχω μάθει ότι το γήπεδο στην Αλεξανδρούπολη είναι μικρό και συνήθως γεμάτο από τον κόσμο. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς για εμάς αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Η πίεση είναι για αυτούς αφού θέλουν να φτάσουν ψηλότερα τη φετινή σεζόν. Εμείς είμαστε μια ομάδα που προέρχεται από την 2η κατηγορία και δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα».

Για την το 3Χ3 που έχει η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα:

«Δεν πιστεύω στην τύχη στα σπορ. Κερδίζεις όταν είσαι καλύτερος. Ίσως οι συγκυρίες να ήταν με το μέρος μας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Το λέω από την άποψη ότι αντιμετωπίσαμε δυο πολύ καλές ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ και ο Παμβοχαϊκός τόσο νωρίς. Ενδεχομένως αν αυτά τα ματς γίνονταν τον Δεκέμβριο να μην είχαν την ίδια κατάληξη».

Για το τρίτο εκτός έδρας ματς σε 4 αγωνιστικές:

«Είναι καλό για εμάς που δίνουμε τα 4 από τα 5 πρώτα παιχνίδια μας εκτός έδρας με αντιπάλους δυνατές ομάδες. Σε αυτά τα ματς δεν έχουμε άγχος. Και να χάσουμε δεν θα έρθει η καταστροφή. Γιατί εμείς δεν πάμε για το πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Συνεπώς ό,τι βαθμούς παίρνουμε από αυτά τα ματς είναι μεγάλο κέρδος. Είναι πλεονέκτημα το ότι όλες αυτές τις ομάδες θα τις υποδεχτούμε στην έδρα μας στον δεύτερο γύρο».

Για την υπόσχεση που δίνει στον κόσμο της ΑΕΚ:

«Οοοοοο, ο κόσμος… Αυτό που μπορώ να πω στους υπέροχους οπαδούς μας είναι ότι, όπως αυτοί, έτσι και εμείς θα δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο γήπεδο… Ξέρουμε ότι δεν παίζουμε για μια απλή ομάδα αλλά για ένα σημαντικό κλαμπ, που έχει πίσω του πολύ κόσμο, μεγάλη ιστορία, πολλά τμήματα και βαριά φανέλα. Όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, δεν έχει σημασία κάθε φορά η βαθμολογική θέση της αλλά όλα αυτά που αντιπροσωπεύει η ομάδα. Το μήνυμά μου, λοιπόν, στον κόσμο είναι: «Ελάτε στο γήπεδο να δείτε ωραία ματς και στο τέλος τους να φεύγουμε όλοι χαρούμενοι».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject