Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-11-2013

Γιώργος Κλαρούδας: «Η ΑΕΚ δεν επηρεάζεται από έδρες»

Rate this item
(0 votes)
Η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται από τις 12 το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη. Στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» την υποδέχθηκε αντιπροσωπεία οπαδών από τον τοπικό Σύνδεσμο. Οι οπαδοί ζήτησαν από τον Γιώργο Κλαρούδα και τους παίκτες του τη νίκη στο αυριανό ματς με τον Εθνικό. Μάλιστα αναμένεται να βρεθούν αρκετοί στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους.

Ο προπονητής της ΑΕΚ αναφερόμενος στο ντέρμπι κορυφής, που θα διεξαχθεί αύριο στις 5 το απόγευμα στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», δήλωσε:

«Είναι ένα ματς αρκετά δύσκολο για την ομάδα μου κυρίως γιατί ο Εθνικός διαθέτει ισχυρή έδρα. Το κοινό του είναι φανατικό και δημιουργεί πάντα ζεστή ατμόσφαιρα. Όμως η δική μας ομάδα δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από έδρες. Αντίθετα μας αρέσει να παίζουμε μπροστά σε πολύ κόσμο. Πιστεύω ότι θα κάνουμε μια πολύ καλή εμφάνιση και ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Ο Εθνικός διατηρεί τον βασικό του κορμό. Και φέτος λίγες αλλαγές έχει κάνει στην ομάδα του. Βασίζεται πολύ στην εμπειρία των παλιών και στον ενθουσιασμό των νέων παικτών. Διαθέτει καλό σύνολο που μεταμορφώνεται προς το καλύτερο όταν αγωνίζεται στην Αλεξανδρούπολη. Φυσικά όπως όλες οι ομάδες έχει τις αδυναμίες της. Κι εκεί θα προσπαθήσουμε εμείς να επικεντρώσουμε το παιχνίδι μας.

Η ΑΕΚ όπου και να παίζει, πάει για τη νίκη. Αυτή θα επιδιώξουμε και στο αυριανό ματς. Η ομάδα έχει φέτος τέτοιο ρόστερ που όπου και να αγωνίζεται να κυνηγά τη νίκη. Το γεγονός ότι είναι ντέρμπι κορυφής δεν αλλάζει κάτι στα σχέδια μας. Είναι ακόμη αρχή και αρκετές ομάδες δεν είναι στην καλύτερη φόρμα τους, ενώ άλλες είχαν ευνοϊκό πρόγραμμα. Η βαθμολογία δεν λέει όλη την αλήθεια. Το ποια ομάδα είναι πραγματικά καλή θα φανεί στο τέλος του πρώτου γύρου».

Ο προπονητής της ΑΕΚ βρέθηκε το Σάββατο στο «Ζηρίνειο» και είδε την Κηφισιά να επικρατεί με 3-0 σετ του Ολυμπιακού.

Η απουσία του Γιορντάνοφ αποτελούσε ένα είδος άλλοθι μέχρι τώρα για τον Ολυμπιακό. Με την Κηφισιά όμως έπαιξε και ο Ολυμπιακός έχασε καθαρά. Τώρα οι άλλες ομάδες

βλέποντας την εικόνα που δείχνει μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός, αρχίζουν να έχουν βλέψεις για το πρωτάθλημα. Ένας στόχος που μέχρι πριν από λίγο καιρό φαινόταν πολύ-πολύ δύσκολος. »

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι κορυφής με προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα στο κλειστό των Φερών.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject