Print this page
04-11-2013

Σάκης Μουστακίδης: «Μπορούσαμε και 3-0»

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης και ο κεντρικός του Εθνικού Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσαν μετά τη νίκη του Εθνικού επί της ΑΕΚ με 3-1 σετ στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής:


Ο Σάκης Μουστακίδης δήλωσε:
 
«Δεν είναι εύκολο να μαθαίνει ο προπονητής  ότι ο βασικός πασαδόρος δεν παίζει, αλλά πιστεύω σε όλους του παίκτες όπως και στον Κασαμπαλή. Πίστευα ότι οι άλλοι θα παίξουν καλύτερα για να τον βοηθήσουν. Μπράβο στον Κασαμπαλή, δεν θα σταθώ στα λάθη. Του είπα να μην αγχώνεται και να μην ακούει κανέναν. είπα και στους άλλους να τον βοηθήσουν. Είναι πολύ νωρίς, μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Κάποια στιγμή θα παίξουν όλοι καλά. Τώρα άλλοι παίζουν καλά, άλλοι όχι τόσο. Έχουμε μια ομάδα που ξέρει βόλεϊ και έχει ατού και αδυναμίες. Επαναπαυτήκαμε στο δεύτερο σετ και θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει πιο γρήγορα το ματς. Δεν αλλάζει κάτι. Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός και συνεχίζει να είναι το φαβορί. Εμείς θέλουμε τετράδα και βλέπουμε. Ο Μιγιαϊλοβιτς είναι λαχείο. Τον είχα δει στην Παρτιζάν και τότε μου είπαν ότι είναι πολύ μικρός δεν μπορεί να φύγει. Φέτος τον έψαξα».

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε:

«Ο Εθνικός είχε στόχο να παραμείνει και τα τελευταία δύο χρόνια έχει ανέβει επίπεδο. Για αυτό αποφάσισα να έρθω.  Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια στο παιχνίδι μας».