Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
04-11-2013

Γιώργος Κλαρούδας: «Όταν πιέζαμε ο Εθνικός έπαιζε με... οκτώ»

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague

Ο προπονητής της ΑΕΚ Γιώργος Κλαρούδας και ο ακραίος της ΑΕΚ Γιάννης Μαντέκας δήλωσανε μετά τη νίκη του Εθνικού επί της ΑΕΚ με 3-1 σετ στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής:

 Ο προπονητής της ΑΕΚ Γιώργος Κλαρούδας δήλωσε:

«Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Όταν πήγε στον πόντο, η Αλεξανδρούπολη έπαιζε με... οχτώ παίκτες. Κάθε φορά που πλησιάζαμε κάτι συνέβαινε με το δεύτερο διαιτητή.Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Ναι, η διαιτησία έπαιξε ρόλο. Εμείς έπρεπε να παρουσιαστούμε πιο καλοί. Ήμασταν πολύ νευρικοί. Γενικά δεν ήταν τόσο καλό το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Εθνικό για τη νίκη του. Θα δουλέψουμε στα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να τα βελτιώσουμε».

Ο ακραίος της ΑΕΚ Γιάννης Μαντέκας δήλωσε:

«Καταφέραμε και χάσαμε... Δεν θα σταθώ στη διαιτησία, αν και έκανε λάθη. Ο Εθνικός έπαιξε απλό βόλεϊ και κάναμε τα εύκολα δύσκολα. Είχαμε καλή υποδοχή, αλλά δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε κάποιες μπάλες. Πιεζόμασταν από μόνοι μας και χάσαμε το παιχνίδι».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject