Print this page
05-11-2013

«Ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα» (video)

Rate this item
(0 votes)
Την παραμονή του κρίσιμου αγώνα με τη βελγική Νόλικο Μαασέικ ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης μίλησε στην εκπομπή Sentra Sport στον Sentra Fm 103,3 για τη δύσκολη εβδομάδα που πέρασε η ομάδα του, για τον «κομβικό» αγώνα με τη βελγική ομάδα και για τις αιτίες της αγωνιστικής κάμψης.

Ο Δημήτρης Καζάζης είπε:

«Η προηγούμενη εβδομάδα και ειδικά η τελευταία μας εμφάνιση ήταν μια πολύ κακή παρένθεση. Ίσχυσε ο νόμος του Μέρφι. Δεν πήγε τίποτα καλά, ήταν όλα αρνητικά.

Ήρθε μια κακή εμφάνιση με μια βαριά ήττα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Από εκει και πέρα εμείς προχωράμε. Αύριο έχουμε ένα κομβικό παιχνίδι. Εύχομαι να κάνουμε μια νέα αρχή, αν και το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Η Νόλικο είναι μια υπερπλήρης ομάδα και το παιχνίδι θα είναι πολύ δυνατό, αλλά θέλουμε να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας γιατί η τελευταία ήττα μας προβλημάτισε πάρα πολύ.


Το να παίζουμε δύο παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα είναι αρκετά δύσκολο για την ομάδα μας. Προσθέστε ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα τραυματισμών που αποσυντόνισαν την ομάδα. Έλειψε ο διαγώνιος και αποσυντονίστηκε εντελώς η ομάδα μας. Μέχρι εκείνη τη στιγμή λειτουργούσαν όλα άψογα. Κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία και ήμασταν έτοιμοι μια εβδομάδα πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια. Η ομάδα βρισκόταν σε εκπληκτική κατάσταση αλλά ήρθε ο τραυματισμός του Γιορντάνοφ και αποσυντόνισε την ομάδα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορούμε να βρούμε ρυθμό. Επέστρεψε ο διαγώνιός μας και εκεί που πιστέψαμε ότι θα είχαμε μια πολύ καλή ισορροπία, έχουμε αυτή τη στιγμή κάποια άλλα θέματα, τα οποία προσπαθούμε να λύσουμε για να ξαναφέρουμε την ομάδα σε μια αγωνιστική ισορροπία».

Για το εάν μπορεί ο Ολυμπιακός να ανταποκριθεί σε Τσάμπιονς Λιγκ και πρωτάθλημα ο Καζάζης είπε:

«Σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε σαν Ολυμπιακός, στόχος είναι η νίκη. Όταν παίζεις δύο παιχνίδια, είναι γεγονός ότι επιβαρύνεται πολύ η ομάδα και ίσως να μην μπορούμε να το αντέξουμε αυτό. Η αλήθεια είναι ότι ο βασικό μας στόχος είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αυτή είναι η προτεραιότητα μας. Στο Τσαμπιονς Λιγκ θέλουμε χωρίς άγχος να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Όταν στην Ελλάδα δεν έρχονται καλά αποτελέσματα υπάρχει προβληματισμός και ανασφάλεια. Κάπως έτσι έρχονται και τα προβλήματα.

Κατά ένα περίεργο τρόπο οι ομάδες φέτος δυνάμωσαν πάρα πολύ. Η απόσταση έχει μικρύνει πάρα πολύ. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο φετινό πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα είμαι σίγουρος ότι θα καλύψουμε το έδαφος. Αν δεν έχουμε ατυχίες τραυματισμών στο τέλος θα είμαστε εμείς που θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Το δηλώνω τώρα που είναι Νοέμβριος αρκεί να μην έχουμε τραυματισμούς».

Πηγή: sentragoal.gr

Media