Print this page
07-11-2013

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια των αγώνων της ΑΕΚ με Λαμία και ΠΑΟ

Rate this item
(0 votes)
Στην κυκλοφορία θα τεθούν από αύριο (Παρασκευή) το πρωί τα εισιτήρια του αγώνα της ΑΕΚ με τη Λαμία, που θα γίνει την Κυριακή (10/11) στις 4 το απόγευμα στο κλειστό της Γλυφάδας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.
Τα εισιτήρια θα διατίθενται: Την Παρασκευή από τις 09.00 έως τις 19.00 από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Δεκελείας 138-140, Ν. Φιλαδέλφεια και την Κυριακή από τις 2 έως τις 4 μ.μ από το εκδοτήριο στο γήπεδο της Γλυφάδας.

Ο αγώνας με τη Λαμία είναι ο δεύτερος εντός έδρας για τους κιτρινόμαυρους στο φετινό πρωτάθλημα. Στον πρώτο εναντίον του Παναθηναϊκού οι φίλαθλοι της ΑΕΚ είχαν δημιουργήσει πολύ ζεστή ατμόσφαιρα στην κερκίδα βοηθώντας την ομάδα να φτάσει σε άνετη νίκη.

Την ίδια συμπαράσταση επιθυμούν να έχουν οι παίκτες και στο κυριακάτικο ματς προκειμένου να κάμψουν την αντίσταση της ισόβαθμης τους Λαμίας και να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με τη Λαμία συνεχίστηκε και σήμερα μετ εμποδίων καθώς δεν προπονήθηκαν οι Τζούλιαν Τόρες, Γιάννης Μαντέκας και Κυριάκος Καλαϊτσίδης.

Ο Τόρες και ο Καλαϊτσίδης εξακολουθούν να έχουν ενοχλήσεις στα γόνατα ενώ ο Μαντέκας έχει ράμματα στο φρύδι από τον τραυματισμό του στην προπόνηση της Τετάρτης. Και οι τρεις, ωστόσο, αύριο αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα. Ο Γιόρντι Γκενς ξεπέρασε το πρόβλημα στο ισχίο και γυμνάστηκε κανονικά σήμερα.