Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
08-11-2013

Ο Γ.Σ. Λαμία κοντά στον Σύλλογο Παραπληγικών Στερεάς Ελλάδος

Rate this item
(1 Vote)

Ο Γ.Σ.Λαμία για άλλη μία φορά δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και πρωτοπορεί δίνοντας το παράδειγμα για όλους τους αθλητικούς συλλόγους της χώρας.

Σε μιά κίνηση συμπαράστασης και βοήθειας στους συνανθρώπους μας παραπληγικούς αθλητές της ομάδος, προπονητές και μέλη της Διοίκησης επισκέφθηκαν σήμερα Παρασκευή τον Σύλλογο Παραπληγικών Στερεάς Ελλάδος και παρέδωσαν αρκετές σακκούλες με πλαστικά καπάκια από χρησιμοποιημένες φιάλες νερού κ.λ.π. που είχαν συλλεγεί με φροντίδα του Συλλόγου μετά τις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδος.
 

Οι παραπάνω ποσότητες τις οποίες συγκεντρώνει ο Σύλλογος Παραπληγικών, παραδίδονται σε εταιρεία ανακύκλωσης και σε αντάλλαγμα προμηθεύεται δωρεάν αναπηρικά αμαξίδια γιά τις ανάγκες των μελών του.

Παράλληλα η Διοίκηση του ΓΣ Λαμία προσκάλεσε τα μέλη του Συλλόγου Παραπληγικών να παρακολουθήσουν τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναικό που θα γίνει το Σάββατο 16.11.2013 σε ειδικά διαμορφωμένο γι'αυτούς χώρο στο Χαλκιοπούλειο.

Η Διοίκηση του Γυμναστικού με ανακοίνωση της ευχαριστεί τον κ.Πρόεδρο του Συλλόγου Παραπληγικών Στερεάς Ελλάδος γιά τα καλά του λόγια και την αποδοχή της πρότασής μας.

 

Δείτε το video του αγώνα: ΕΔΩ

 

Πηγή: lamiavolley.gr

Media

http://www.dailymotion.com/video/x16yovj_%CE%B3-%CF%83-%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CE%AD%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BE%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%89%CF%80%CE%BF_sport
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject