Print this page
21-11-2013

Tζούλιαν Τόρρες: «Πολλά μπορεί να αλλάξουν μέχρι το φάιναλ-4»

Rate this item
(0 votes)
Ο Ισπανός κεντρικός της Tζούλιαν Τόρρες μίλησε για την πρόκριση της ομάδας στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ που είναι και η πρώτη της ΑΕΚ στη συγκεκριμένη διοργάνωση αλλά δεν παραγνωρίζει πως οι άλλες τρεις ομάδες που προκρίθηκαν είναι οι ομάδες που έχασε η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα:
«Και μόνο η πρόκριση συνιστά μεγάλη επιτυχία για την ΑΕΚ, που είναι μια καινούργια ομάδα. Μην ξεχνάτε ότι πέρυσι ήταν στην Β΄ κατηγορία και εφέτος νωρίς-νωρίς αντιμετώπισε και κέρδισε στο Λιγκ Καπ τις δυο ομάδες, που έφτασαν πέρυσι στον τελικό. Τον Ολυμπιακό και την Κηφισιά» είπε ο Ισπανός κεντρικός.

Και συνέχισε: «Φυσικά, θα επιδιώξουμε να πάρουμε το τρόπαιο αλλά η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη καθώς έχουμε μπροστά μας 3 ομάδες, που μας έχουν νικήσει στο πρωτάθλημα (σημ: Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Φοίνικα Σύρου, Λαμία). Μέχρι τότε όμως που θα γίνει το Φάιναλ-4, πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει.

Από την πλευρά μας θα πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας, ώστε να κάνουμε πιο συχνά εμφανίσεις όπως αυτή με την Κηφισιά. Αυτό είναι το πρώτο ζητούμενο. Αν το καταφέρουμε, θα αυξήσουμε κατακόρυφα τις πιθανότητες νίκης σε κάθε ματς».

Συγχαρητήρια Κοτσάτου στους παίκτες

O πρόεδρος της ΑΕΚ, Κωνσταντίνος Κοτσάτος βρέθηκε για δεύτερο συνεχόμενο ματς κοντά στην «ομάδα της Καρδιάς». Μετά τον αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου το περασμένο Σάββατο για το πρωτάθλημα, παρακολούθησε και χτες τη συνάντηση με τον Α.Ο Κηφισιάς για το Λιγκ Καπ. Ο κ. Κοτσάτος έζησε έντονα το ματς από την εξέδρα και στο τέλος πανηγύρισε μαζί με τον κόσμο τη νίκη με 3-0 σετ και την πρόκριση της ΑΕΚ στο Φάιναλ-4.

Στη συνέχεια κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο κι έδωσε συγχαρητήρια στον προπονητή, Γιώργο Κλαρούδα και τους παίκτες για την μεγάλη επιτυχία. «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πρόεδρος αυτής της ομάδας. Ελπίζω και εύχομαι η ΑΕΚ να πάρει εφέτος τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της στο βόλεϊ κατακτώντας το Λιγκ Καπ, ώστε να κάνουμε χαρούμενους και τους φιλάθλους μας» δήλωσε ο κ. Κοτσάτος.