Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
25-11-2013

Οι βραβεύσεις του 11oυ επάθλου Forthnet

Rate this item
(0 votes)

Σε μία ξεχωριστή βραδιά για το βόλεϊ και το πόλο, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, η 11η απονομή του Επάθλου Forthnet και σημαντικά ονόματα των δύο αθλημάτων έδωσαν το «παρών».

Στο πλαίσιο της βραδιάς, βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών στο Βόλεϊ και στο Πόλο, για τη σεζόν 2012-2013. Ο θεσμός του Επάθλου Forthnet ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια και εδραιώθηκε στο χώρο του αθλητισμού, αγκαλιάζοντας τα αθλήματα του Βόλεϊ και του Πόλο. Από την φετινή σεζόν 2013-2014 ο θεσμός πλέον μετονομάζεται σε Έπαθλο Novasports, σηματοδοτώντας έτσι την είσοδο στην νέα εποχή.

Την εκδήλωση παρουσίασαν ο Παντελής Λώλης και η Χριστίνα Κομίνη, κατά τη διάρκεια της οποίας αποκαλύφθηκε η νέα καμπάνια των καναλιών Novasports για το βόλεϊ με πρωταγωνιστή τον μεγάλο άσο του παρελθόντος Μάριο Γκιούρδα.

Ως πολυτιμότερος παίκτης στο Βόλεϊ αναδείχτηκε ο άσος του Ολυμπιακού, Μπόγιαν Γιορντάνοφ, ενώ Rookie της χρονιάς αναδείχτηκε ο Δημήτρης Ζήσης (μέχρι πέρσι στον Παναθηναϊκό και από φέτος στον Παμβοχαϊκό). Στις γυναίκες πολυτιμότερη παίκτρια όπως και πέρσι αναδείχτηκε η Καταλίν Κις (πέρσι με την φανέλα της ΑΕΚ και από φέτος μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού) και Rookie της χρονιάς αναδείχτηκε η Ανθή Βασιλαντωνάκη του Παναθηναϊκού.

Στο Πόλο, πολυτιμότερος παίκτης ψηφίστηκε ο Γιάννης Φουντούλης του Ολυμπιακού, ενώ Rookie της χρονιάς ψηφίστηκε ο Αθανάσιος Χρυσοσπάθης του ΠΑΟΚ. Στις γυναίκες πολυτιμότερη παίκτρια αναδείχτηκε η Άλκηστις Αβραμίδου του Ολυμπιακού. Τέλος, rookie της χρονιάς αναδείχτηκε η Βασιλική Διαμαντοπούλου του Νηρέα Χαλανδρίου.

Ο διαγώνιος του Ολυμπιακού Μπόγιαν Γιορντάνοφ δήλωσε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ γι' αυτή την τιμή. Το βραβείο ανήκει στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου αφού χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε φτάσει έως εδώ. Όλοι μαζί δουλεύουμε. Έτσι τους αφιερώνω το βραβείο. Όσο αφορά φέτος ο Ολυμπιακός έχει πάντα στόχο το πρωτάθλημα και είναι το μεγάλο φαβορί».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού αλλά και αρχηγός της ΑΕΚ τη σεζόν 2012-13 Κάταλιν Κις δήλωσε: «"Ευχαριστώ και εγώ τους ανθρώπους της Forthnet για την βράβευση. Πέρσι πήρα το βραβείο αλλά η χρονιά δεν είχε τίτλους με την ομάδα μοτ. Ελπίζω φέτος με τη νέα μου ομάδα, τον Ολυμπιακό, να πάρω το πρωτάθλημα και ίσως και το Κύπελλο».
 
Η ΕΣΑΠ ήταν εκεί υποστηρίζοντας την εκδήλωση της ΝΟVA μέσω των μελών της από το ΔΣ της ΕΣΑΠ, αθλητών και στελεχών της Volleyleague.
 
Στην εκδήλωση βρέθηκαν  από την ΑΕΚ, ο πρόεδρος της ΑΕΚ  Κωνσταντίνος Κοτσάτος, ο έφορος Ζαχαρίας Καμαρίκος και ο τιμ μάνατζερ Νίκος Μακρής. Από τον Ολυμπιακό εκτός του Μπόγιαν Γιορνάνοφ ήταν ο τιμ μάνατζερ Νίκος Μαντούβαλος, o τιμ μάνατζερ Γυναικών Νίκος Κατσιούρας και η Γεν. Διευθύντρια του ερασιτεχνη Ολυμπιακού Χριστίνα Τσιλικίρη. Από τον  Παναθηναϊκό ήταν ο προπονητής Γιάννης Λάιος με τον βοηθό του Δήμο Φιλιππάτο,και ο Δημητρης Μιχαλόπουλος. Aπό την Κηφισιά παραβρέθηκε ο προπονητής της Κώστας Αρσενιάδης.
Aπό τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης το παρόν έδωσε ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ  του Εθνικού Νίκος Νεγιάννης.
 
 VIDEO -ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ
 
 
 
 
 
 
 
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject