Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-11-2013

Στους ρυθμούς του μεγάλου ντέρμπι η Σύρος

Rate this item
(1 Vote)
Το παιχνίδι με την Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ και ο αποκλεισμός από την συνέχεια του Challenge Cup αποτελούν πλέον παρελθόν για τον Φοίνικα και η προσοχή όλων έχει στραφεί στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Volleyleague με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης την Δευτέρα.

Ένα παιχνίδι που όλοι οι άνθρωποι του ελληνικού βόλεϊ αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για το ντέρμπι κορυφής του φετινού ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν είναι άλλωστε συνηθισμένο φαινόμενο στο ελληνικό βόλεϊ, αλλά και τον ομαδικό αθλητισμό της χώρας γενικότερα, δύο σύλλογοι από την επαρχία να οδηγούν την κούρσα. Ωστόσο, τόσο η συριανή ομάδα όσο και ο Εθνικός έχουν κερδίσει με το… σπαθί τους αυτό το δικαίωμα με την εικόνα που έχουν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου τα τελευταία χρόνια.

Δεν θα πέφτει καρφίτσα!

Πρωτοφανής είναι και η κινητοποίηση που υπάρχει στον κόσμο της Σύρου και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι όλο το νησί ζει και αναπνέει για το σπουδαίο αυτό ματς, καθώς ακόμα και άνθρωποι που δεν έρχονται συχνά στο γήπεδο έχουν εκφράσει την επιθυμία να είναι παρόντες. Το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο και το κλειστό “Δ. Βικέλας” αναμένεται να είναι κατάμεστο την Δευτέρα, θυμίζοντας τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά με την διαφορά ότι δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.

Πάντως, όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, αλλά φοβούνται ότι δεν θα βρουν εισιτήριο, δεν θα αντιμετωπίσουν τέτοιο πρόβλημα, καθώς υπάρχουν πολλά εισιτήρια τα οποία θα διατίθενται πριν από την έναρξη του αγώνα στις δύο εισόδους των κερκίδων. Η διοίκηση καλεί τους φιλάθλους της να δώσουν μαζικά το παρών και να δημιουργήσουν αυτή την μοναδική ατμόσφαιρα που… σπρώχνει το "πειρατικό" στις νίκες!

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject