Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-11-2013

Η Τράπεζα Έβρου στο πλευρό του Τ.Α.Α. Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Rate this item
(1 Vote)
Σε μία περίοδο που ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης το έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ, η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου, η «Δική μας Τράπεζα», εντάχθηκε στο Χορηγικό – Προωθητικό Πρόγραμμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.
Με τον τρόπο αυτό, η Τράπεζα Έβρου ( www.evrosbank.gr ), αποδεικνύει εμπράκτως τη στήριξή της στην Ομάδα του Εθνικού και της δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσει με περισσότερη δύναμη και θέληση την πορεία της στο Πρωτάθλημα της Volley League ΟΠΑΠ.
 
Έτσι λοιπόν, από τον αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου (2/12/2013), το λογότυπό της θα κοσμεί τη φανέλα του Εθνικού.
 
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ν. Έβρου, ιδρύθηκε το 1996, με πρωτοβουλία του τότε Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Έβρου, και με παροχή άδειας λειτουργίας από την Τράπεζα της Ελλάδος. Το απαιτούμενο κεφάλαιο συγκεντρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ για τα δεδομένα της εποχής, με μαζικές εγγραφές από όλο το Νομό Έβρου.
 
Με σταθερά βήματα λειτούργησαν κατά σειρά τα καταστήματα: Αλεξανδρούπολης (Νοέμβριος 1996), Ορεστιάδας (Δεκέμβριος 1997), Διδυμοτείχου (Φεβρουάριος 2003), Σουφλίου (Απρίλιος 2006) και η Κινητή Μονάδα Φερών (Απρίλιος 2006).
 
Σήμερα μετά από 16 έτη λειτουργίας, η Τράπεζα Έβρου έχει εδραιωθεί στην αγορά του Νομού, αποκτά όλο και περισσότερους συνεταίρους- πελάτες, στους οποίους προσφέρει σύγχρονα τραπεζικά προϊόντα, υψηλές αποδόσεις από τα ίδια κεφάλαια καθώς και άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε είδους συναλλαγή.
 
Σκοπός της Τράπεζας για το μέλλον είναι η μεγαλύτερη διείσδυση στον πληθυσμό του Έβρου αλλά και η περαιτέρω ανάπτυξή της, με επέκταση στους Νομούς Ροδόπης και Ξάνθης
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject