Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-12-2013

Στέλιος Πιπέργιας: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται υπομονή και στήριξη»

Rate this item
(0 votes)
Ο Στέλιος Πιπέργιας μπήκε αλλαγή στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Λαμία στη θέση του Σίμο Ντάμποβιτς και συνέβαλλε τα μέγιστα στην ισοφάριση της ομάδας στον κυριακάτικο αγώνα.

Ωστόσο, παρά και την τεράστια προσπάθεια που έκανε ο ίδιος αλλά οι αθλητές που ήρθαν  από τον πάγκο δεν κατέστη δυνατή η ολική ανατροπή με τον μαέστρο του ΠΑΟΚ να δηλώνει: «Δεν γίνεται να γυρνούν κάθε φορά τα παιχνίδια. Κάποιες φορές είσαι τυχερός  στο τάι μπρέικ και κάποιες άλλες όχι. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις  αλλά κάποια πράγματα δεν μας βγαίνουν στο γήπεδο».

Για τη συνέχεια ο Στέλιος Πιπέργιας τόνισε: «Κυνηγάμε τον κάθε βαθμό. Σε κάθε ματς μπαίνουμε αποφασισμένοι για τη νίκη. Οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί».

Σε ερώτηση για το τι έχει να πει στους φίλους της ομάδας του ΠΑΟΚ  που περιμένουν πολλά περισσότερα πράγματα ο Στέλιος Πιπέργιας τόνισε:
 
«Να κάνουν υπομονή και να συνεχίζουν να μας στηρίζουν γιατί θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Δουλεύουμε πάρα πολύ στις προπονήσεις και αυτό κάποια στιγμή θα βγει και στο παρκέ.  Τα όνειρα που έχει ο κόσμος για την ομάδα τα έχουμε και εμείς οι ίδιοι».
 
Σε ερώτηση για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Σερβική Ραντνίτσκι που ακολουθεί ο πασαδόρος του Δικεφάλου Στέλιος Πιπέργιας επισήμανε:
 
«Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε τη νίκη.  Πάμε στη Σερβία για να κάνουμε το 1-0 και να σφραγίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση μέσα στην έδρα μας. Στόχος μας είναι να πάμε στην Ευρώπη όσο πιο ψηλά γίνεται». 
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject