Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-12-2013

Ο ΠΑΟΚ με Γιαμμακίδη κόντρα στην Κραγκούγιεβατς

Rate this item
(1 Vote)

Στο Κραγκούγιεβατς της Σερβίας θα δοκιμαστεί ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στις 20.00 στον πρώτο αγώνα του για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας (CEVCup) με αντίπαλο την Ραντνίσκι.

Ο δικέφαλος αναχώρησε το μεσημέρι από τη Θεσσαλονίκη οδικώς για την Σερβία χωρίς τον Αλέκο Λεώνη που παραιτήθηκε και με υπηρεσιακό προπονητή τον Αριστείδη Γιαμμακίδη όπως συνέβη και μετά την παραίτηση του Γιάννη Μέλκα τον Φεβρουάριο του 2013 και στο διάστημα πριν αναλάβει προπονητής ο Στέλιος Καζάζης.

Η Ραντνίσκι Κραγκούγιεβατς έχει προπονητή τον Ντεγιάν Μάτιτς. Διαθέτει νεανική ομάδα και όλο το ρόστερ συγκροτείται από Σέρβους βολεϊμπολίστες.

Στη φάση των «32» η σερβική ομάδα απέκλεισε την αυστριακή Χίπο Αμστετεν με νίκη 3-0 στη Σερβία (25-20, 25-23, 25-23) ανατρέποντας το σκορ του πρώτου αγώνα στη Βιέννη όπου είχε ηττηθεί με 3-2 (27-25, 25-22, 18-25, 22-25, 15-13).

Για τον αυριανό αγώνα με την Ραντνίτσκι ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας Αριστείδης Γιαμμακίδης , τόνισε: «Η Ραντνίτσκι είναι μια μαχητική ομάδα η οποία παίζει καλύτερα μέσα στην έδρα της. Όπως και όλες οι ομάδες έχει όμως και τα αδύνατα σημεία της. Και αυτό είναι η υποδοχή. Στόχος μας είναι με πίεση από τη γραμμή του σερβίς να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της στην υποδοχή για να καταφέρουμε να κάνουμε κάτι καλό».

Από την πλευρά του ο Σκοπιανός ακραίος του ΠΑΟΚ Αλεξάντερ Μίλκοφ τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα γιατί παίζουμε με τους Σέρβους αύριο και μετά την Κυριακή με την Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την ήττα από τη Λαμία και να συγκεντρωθούμε στο ματς με τους Σέρβους. Θέλουμε τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση στην έδρα μας και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Είδαμε την Ραντνίτσκι σε βίντεο , είναι μια ιδιαίτερα μαχητική ομάδα που μέσα στην έδρα της παίζει καλύτερα. Ωστόσο η νίκη εξαρτάται από τη δική μας απόδοση. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα για να επιστρέψουμε στις νίκες».

Διαιτητές θα είναι Αλεξάνταρ Βιναλίεφ (Βουλγαρία) και Ιλάρια Βάνι (Ιταλία).

Η ρεβάνς θα γίνει στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στις 19.00

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject