Print this page
05-12-2013

Γιώργος Γιάτσης: «Η Σύρος είναι το φαβορί»

Rate this item
(1 Vote)
Ο Γ.Σ.Λαμία προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Φοίνικα Σύρου για την 9η αγωνιστική το Σάββατο (7/12, 19.00) στο «Χαλκιοπούλειο» το οποίο μάλιστα θα είναι και τηλεοπτικό από τη NOVA.
Ο Γιώργος Γιάτσης προσπαθεί να διαχειριστεί το δυναμικό της ομάδας του όχι μόνο για την καλύτερη προετοιμασία, αλλά και για την καλύτερη αποθεραπεία ορισμένων παικτών που έχουν μικροτραυματισμούς.
 
Οι «ρουμελιώτες» προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ και φιλοδοξούν να σταματήσουν το αήττητο σερί του Φοίνικα που μετά και το 3-2 επί του Εθνικού μετράει επτά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.
 
«Μέχρι τώρα έχουμε κάνει εξαιρετική πορεία τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο league cup. Έχει γίνει συλλογική προσπάθεια από όλους μας στη Λαμία αλλά τα εύσημα ανοίκουν κυρίως στους παίκτες που έχουν καταφέρει να κρατήσουν σε υψηλό επίπεδο την απόδοση τους μέχρι τώρα, παρά τα προβλήματα τραυματισμών και τις διάφορες αλλές ατυχίες που είχαμε καθ¨ όλη τη διάρκεια. Η Σύρος είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και περιμένουμε ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής της Λαμίας Γιώργος Γιάτσης.