Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-12-2013

Ο Παμβοχαϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντόκιτς

Rate this item
(0 votes)
Ο Τόμισλαβ Ντόκιτς είναι ο αντικαταστάτης του Μαρκ Ντουσάρμ στο ρόστερ του Παμβοχαϊκού και μάλιστα έκανε και την πρώτη του προπόνηση την Πέμπτη στο Βραχάτι. Η ανακοίνωση του Παμβοχαϊκού:
«Ο ΓΑΣ Παμβοχαϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Τόμισλαβ Ντόκιτς έως το τέλος της σεζόν. Το Δ.Σ. καλοσωρίζει τον Σέρβο αθλητή στην οικογένεια του Παμβοχαϊκού", αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της απόκτησης του Ντόκιτς. 
 
Ο 27χρονος διαγώνιος βρίσκεται ήδη στο Βραχάτι και την Πέμπτη (5/12) είχε τη πρώτη γνωριμία με τον Στέλιο Καζάζη και τους νέους συμπαίκτες του, ενώ ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης. Ο Ντόκιτς θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, καθώς τη σεζόν 2011-12 ανήκε στον Φοίνικα Σύρου, έχοντας πολύ καλή παρουσία, φτάνοντας μέχρι τους τελικούς της Volleyleague. 
 
Το Σάββατο (7/12) ο Ντόκιτς αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παμβοχαϊκού στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη, που ξεκινά στις 19:00».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject