Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-12-2013

Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Νίκη Αιγινίου (9η αγωνιστική, 7/12, 19.00)

Rate this item
(0 votes)
Ο πρωτοπόρος Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα φιλοξενήσει τη Νίκη Αιγινίου σε ένα από τα πλέον αμφίρροπα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ που θα γίνει το Σάββατο 7/12 στις 19.00.
Ο Εθνικός μετά την πρώτη ήττα του στο πρωτάθλημα, την περασμένη Δευτέρα στη Σύρο για την 8η αγωνιστική, επιχειρεί ανασύνταξη δυνάμεων για να επιστρέψει στις νίκες που θα τον διατηρήσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η Νίκη Αιγινίου προέρχεται από το 3-2 επί του Παναθηναϊκού και στοχεύει σε νέο θετικό αποτέλεσμα που θα την απομακρύνει από τις θέσεις των πλέι άουτ.
 
Έτοιμος ο Ράιτς
 
Στην Αλεξανδρούπολη υπήρχε δύσκολη εβδομάδα. Την Δευτέρα ήταν ο αγώνας με τον Φοίνικα, η δύσκολη επιστροφή από τη Σύρο στην Αλεξανδρούπολη και οι αποθεραπείες των παικτών. Ο Ιβάν Ράιτς ξεπέρασε το πρόβλημα με την ψύξη που τον ταλαιπώρησε στο ματς με τον Φοίνικα και έχει ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις
 
«Οικονομία δυνάμεων για τα δύσκολα...»
 
Ο Σάκης Μουστακίδης προσπαθεί να τονώσει το ηθικό των παικτών του και να τους επισημάνει πως δεν υπάρχουν «εύκολοι και δύσκολοι» αντίπαλοι. Ο στόχος είναι γρήγορη νίκη για να γίνει οικονομία δυνάμεων καθώς το επόμενο 15νθήμερο ακολουθούν οι δύο ευρωπαϊκοί αγώνες με την Γκρόντνο Λευκορωσίας και οι αναμετρήσεις με Κηφισιά και Ολυμπιακό.
 
«Περάσαμε δύσκολη και κουραστική εβδομάδα αλλά είμαι ευχαριστημένος από το επίπεδο των προπονήσεων τις δύο τελευταίες ημέρες πράγμα που με κάνει να πιστεύω πως έχουμε συνέλθει. Έχουμε έναν αγώνα που θεωρητικά είναι εύκολος, όμως, σε ένα πρωτάθλημα δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αγώνες. Υπάρχουν καλές και σοβαρές ομάδες που ξεχωρίζουν από τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους αντιπάλους. Η Νίκη είναι μαχητική ομάδα και πιστεύω πως είναι από τις παγίδες που μπορούν να σου παρουσιαστούν. Το ιδανικό θα ήταν μία νίκη με οικονομία δυνάμεων ώστε να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις στο δύσκολο 15νθημερο που έρχεται», είπε ο Σάκης Μουστακίδης.
 
Αμφίβολλος ο Γεωργόπουλος
 
Στη Νίκη το ενδιαφέρον εστιάζεται στην επιστροφή του Γεωργόπουλου για τη θέση του διαγώνιου. Με τον Παναθηναϊκό διαγώνιος αγωνίστηκε ο πασαδόρος Μπλανκενάου. Ο Γεωργόπουλος θα είναι στην αποστολή και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή. Εκτός αποστολής θα είναι και πάλι ο Γκορίδης λόγω του διαστρέμματος.
 
«Σα να νίκησε ο Εθνικός»
 
Ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου, Γιάννης Μέλκας είπε: «Πάμε στην Αλεξανδρούπολη για να παίξουμε με σεβασμό απέναντι στην ομάδα του Εθνικού όχι μόνο γιατί έχει μια πολύ καλή ομάδα αλλά γιατί φτιάξει ένα πολύ καλό οικοδόμημα που την κάνουν πρώτη επαρχιακή ομάδα. Φυσικά για όλα αυτά που έχει πετύχει ο Εθνικός αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους του και είναι παράδειγμα για όλους. Ο Εθνικός ουσιαστικά δεν έχασε στη Σύρο. Με τον βαθμό που πήρε είναι σα να νίκησε και συνεπώς η ψυχολογία του δεν είναι κακή. Σαφώς είναι το φαβορί. Εμείς κάναμε κάποια πρόοοδο με τους τραυματισμούς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και την τακτική μας για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».
 
Αήττητος ο Εθνικός
 
Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντίπαλες τα τελευταία δύο χρόνια τέσσερις φορές, δύο για το πρωτάθλημα και δύο για το Λιγκ Καπ με τους ακρίτες να έχουν ισάριθμες νίκες. Μάλιστα, πριν δύο μήνες αναμετρήθηκαν για το Λιγκ Καπ και ο Εθνικός νίκησε 3-0
 
 
Πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14
(9η αγωνιστική)
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013
Aλεξ/πολης 19.00: ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ - ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου
Διαιτητές: Ιωαννίδης, Στεργιόπουλος, Παρατηρητής: Κάλλης, Επόπτες: Σαρμίδης, Μουτζούρης, Γραμματεία: Παπαχρήστου
 

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής: ΕΔΩ

Η βαθμολογία: ΕΔΩ

 
 
Η ιστορία των αναμετρήσεων Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Νίκη Αιγινίου
2013-14
Volleyleague 20η Νίκη Αιγινίου - Εθνικός Αλεξανδρούπολης
07/12/2013 Volleyleague Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Νίκη Αιγινίου
04/10/2013 Λιγκ Καπ Αιγίνιο Νίκη Αιγινίου - Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-3 (22-25, 23-25, 21-25)
2012-13
19/01/2013 Volleyleague 14η Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Νίκη Αιγινίου 3-1 (25-16, 22-25, 25-23, 25-22)
27/10/2012 Volleyleague Νίκη Αιγινίου - Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-3 (19-25, 20-25, 20-25)
05/10/2012 Volleyleague Λιγκ Καπ Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Νίκη Αιγινίου 3-2 (17-25, 22-25, 25-23, 25-20, 15-12)
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject