Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-12-2013

«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τη φωνή σας για να καταφέρει»

Rate this item
(0 votes)
Έκκληση στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να στηρίξουν την ομάδα του δικεφάλου στη ρεβάνς με την Ραντνίσκι Κραγκούγιεβατς το βράδυ της Τετάρτης στην Πυλαία έκανε η διοίκηση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ. Σε ανακοίνωση της αναφέρει:
«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ καλεί τους φιλάθλους του να δώσουν το βροντερό παρών στον επαναληπτικό αγώνα της ομάδας μας με την Ραντνίτσκι από την Σερβία που θα γίνει την Τετάρτη 11/12 και ώρα 19:00 στο “PAOK Sports Arena” για τα Ευρωπαϊκά κύπελλα. Για πρώτη φορά η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ βρίσκεται ένα βήμα πριν την ιστορική πρόκριση της στις “8” καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και χρειάζεται τη φωνή και τη συμπαράσταση όλων για να τα καταφέρει.
Στον πρώτο αγώνα η ομάδα μας έκανε το καθήκον της κερδίζοντας εκτός έδρας με 3-2 την Ραντνίτσκι και πλέον στον αγώνα της Τετάρτης χρειάζεται νίκη με οποιαδήποτε σκορ για να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της την πρόκριση στους “8” του CEV Cup.
Φίλαθλε της ομάδας του ΠΑΟΚ, η ομάδα τώρα σε χρειάζεται! Το παιχνίδι της Τετάρτης είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και αποτελεί μια νέα πρόκληση για την φετινή χρονιά. Σε περιμένουμε στο “PAOK Sports Arena” για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση στους “8” της Ευρώπης».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject