Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-12-2013

Δηλώσεις Κατσανεβάκη, Αχιλλεόπουλου

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague

Οι Σταύρος Κατσανεβάκης και Γιάννης Αχιλλεόπουλος έκαναν τις εξής δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της επίσημης ένταξής τους στην ομάδα της ΑΕΚ.

Σταύρος Κατσανεβάκης:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω μετά από τόσα χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα γύριζα στην ΑΕΚ αλλά ομολογώ ότι ήταν κάτι που επιθυμούσα γιατί είχα φύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις από την ομάδα. Έφυγα αλλά δεν έπαψα να διατηρώ μια πολύ καλή σχέση με τους διοικούντες και ορισμένους παίκτες.

Είμαι σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι θα προσαρμοστώ εύκολα στο νέο μου περιβάλλον. Ο κόσμος να είναι βέβαιος ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλος σύλλογος και η θέση της είναι ψηλά. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο, που μέχρι τώρα έχει κάνει αξιοπρόσεκτη πορεία στο πρωτάθλημα και έχει φτάσει στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ. Πιστεύω ότι μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα στον β΄ γύρο».

Γιάννης Αχιλλεόπουλος:

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Ομολογώ ότι περίμενα πολύ καιρό αυτή τη στιγμή. Επιτέλους ξεπεράστηκε τα πρόβλημα με το δελτίο μου. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να επιστρέψουμε στις νίκες και να κλείσουμε τη χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα. Στη διακοπή θα προετοιμαστούμε όσο μπορούμε καλύτερα για να μπορέσουμε στον 2ο γύρο να πάμε την ομάδα όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject