Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-12-2013

Τιμή στον Παλιόπορτα από τους επιχειρηματίες της Σύρου

Rate this item
(0 votes)
Την Κυριακή το μεσημέρι (12:00), στον πεζόδρομο της Θυμάτων Σπερχειού (μπροστά από το κατάστημα οπτικών Κοής) θα πραγματοποιηθεί η τιμητική εκδήλωση για τον πρόεδρο του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου Δημήτρη Παλιόπορτα.
Είναι το τιμώμενο πρόσωπο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνουν οι επιχειρηματίες του πεζόδρομου.

Στην προσπάθεια που καταβάλουν για να δώσουν ένα εορταστικό κλίμα στο κέντρο της πόλης κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αλλά και να διαφημίσουν τη Σύρο μέσω των παράλληλων ενεργειών που έχουν δρομολογήσει, οι επιχειρηματίες επέλεξαν τον Δημήτρη Παλιόπορτα ως τιμώμενο πρόσωπο για την πλούσια κοινωνική και φιλανθρωπική του δράση, αλλά και την προβολή του νησιού μέσω των όσων έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια με την ομάδα μας.

Ο πρόεδρος όμως, δεν θα είναι μόνος του σ’ αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. Το παρών θα δώσουν οι περισσότεροι αθλητές της ομάδα μας, οι οποίοι θα φωτογραφηθούν και θα μοιράσουν αυτόγραφα στον κόσμο, ενώ θα υπάρχουν και κάποιες εκπλήξεις σε συνεργασία με τα μαγαζιά του πεζόδρομου.

Ραντεβού λοιπόν το μεσημέρι της Κυριακής, στον πεζόδρομο της Θυμάτων Σπερχειού, για να τιμήσουμε τον πρόεδρό μας και να αποχαιρετήσουμε μια χρονιά που κλείνει ιδανικά για την ομάδα μας!

Πηγή: ΤΑΑ Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject