Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-12-2013

ΑΟ.Φοίνικας Σύρου - Νίκη Αιγινίου (11η αγωνιστική, 21/12, 19.00)

Rate this item
(1 Vote)

Η γιορτή του βόλεϊ συνεχίζεται στη Σύρο με τον Φοίνικα να βρίσκεται στα καλύτερα του και να υποδέχεται το Σάββατο (21/12, 19.00) την ανεβασμένη αγωνιστικά Νίκη Αιγινίου σε μία ακόμα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της Volleyleague ΟΠΑΠ.

Οι «πειρατές» περιμένουν απώλειες του Εθνικού και του Ολυμπιακού στο μεταξύ τους ντέρμπι που θα έχει αρχίσει νωρίτερα στον Έβρο. Εάν ηττηθεί ο Εθνικός και ο Φοίνικας νικήσει τη Νίκη η ομάδα της Σύρου θα γράψει ιστορία καθώς θα γίνει η πρώτη επαρχιακή ομάδα που θα κατακτήσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή «χειμώνα».
 
Πάει για το 10-0

Ο Φοίνικας έχει οικοδομήσει το δικό του ρεκόρ στο εφετινό πρωτάθλημα με σερί νικών 9-0 και βρίσκεται σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Εθνικό. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου προέρχεται μάλιστα από την εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-0 σετ και είναι αήττητη στην Ερμούπολη.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Ηλίας Λάππας δήλωσε για την αναμέτρηση με τη Νίκη: «Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τον Α΄ γύρο αλλά και το 2013. Για να γίνει αυτό πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Η Νίκη Αιγινίου δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Το απέδειξε άλλωστε και την περασμένη εβδομάδα με την καθαρή επικράτησή της επί της Λαμίας.

Εμείς δεν κοιτάμε ούτε το σερί νικών, ούτε το ενδεχόμενο να βρεθούμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη για να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο και να τους δώσουμε λίγη παραπάνω χαρά αυτές τις γιορτινές μέρες».

«Υπάρχει φαβορί»

Η Νίκη Αιγινίου έχει 4 νίκες σε 10 αγώνες εκ των οποίων μόνο η μία (στη Πάτρα με την Παναχαϊκή) είναι εκτός έδρας. Η ομάδα της Πιερίες θέλει βαθμούς για να αποφύγει τις δύο τελευταίες θέσεις στη βαθμολογία. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου Γιάννης Μέλκας δήλωσε:

«Ξέρουμε ότι είναι δύσκολα αλλά μας είναι πολύ ευχάριστο να παίζουμε με τον Φοίνικα στη Σύρο. Εκτός του ότι ξεχωρίζει ως ομάδα και εδικά στον τρόπο που παίζει ο πασαδόρος, υπάρχει πάντα ωραία βολεϊκή ατμόσφαιρα. Είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Δεν πρέπει να έχουμε άγχος, δεν είναι από τα ματς που κρίνει για μας κάτι αλλά ότι κερδίσουμε θα είναι θετικό».

Αήττητος ο Φοίνικας

Η αυριανή αναμέτρηση μεταξύ του Φοίνικα και της Νίκης θα είναι η τρίτη μεταξύ των δύο ομάδων στην Volleyleague ΟΠΑΠ. Kαι στις δύο προηγούμενες ο Φοίνικας είχε νικήσει.

 

Πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14

(11η αγωνιστική)

 
Γυμναστήριο «Δ.Βικέλας» Σύρος 19.00: Φοίνικας Σύρου - ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου

Διαιτητές: Ονόπας, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Μπαρμπούνης, Παπαδημητρίου, Γραμματεία: Παναγιωτίδης

 

Όλο το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής: ΕΔΩ

Βαθμολογία: ΕΔΩ

 

 

 

Η ιστορία των αναμετρήσεων Φοίνικας Σύρου - Νίκη Αιγινίου
2013-14
Volleyleague 22η Νίκη Αιγινιου - ΑΟ Φοίνικας Σύρου
21/12/2013: Volleyleague 11η ΑΟ Φοίνικας Σύρου - Νίκη Αιγινιου
2012-13
26/01/2013: Volleyleague 15η Νίκη Αιγινιου - ΑΟ Φοίνικας Σύρου
1-3 (28-30, 25-18, 25-23, 25-21)
03/11/2012: Volleyleague ΑΟ Φοίνικας Σύρου - Νίκη Αιγινιου
3-0 (25-15, 25-21, 25-13)
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject