Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-12-2013

Η Σύρος τίμησε Παλιόπορτα και Φοίνικα (φωτό)

Rate this item
(1 Vote)
Παρουσία εκατοντάδων συριανών έγινε το πρωί στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της Ερμούπολης η χριστουγενιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος της Σύρου.
Τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο πρόεδρος του Α.Ο.Φοίνικα Δημήτρης Παλιόπορτας ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά του στην κοινωνία της Σύρου. Ο Παλιόπορτας παρέλαβε το βραβείο του συνοδευόμενος από τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Ανδρεόπουλο αλλά και τους βολεϊμπολίστες της ομάδας.
 
Οι διοργανωτές του έδωσαν ένα αναμνηστικό δώρο που απεικονίζει μία εντυπωσιακή οροφογραφία από κάποιο νεοκλασσικό οίκημα του νησιού.

Παλιόπορτας: «Eν ζωή εγώ και ο… Γκάλης!»

Στο σύντομο χαιρετισμό του, πάντα με διάθεση για χιούμορ, ο πρόεδρος της ομάδας μας ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος για την σημερινή τιμητική διάκριση, αλλά και όλες όσες έχουν προηγηθεί, γιατί ακόμα… ζω! Συνήθως οι τιμητικές διακρίσεις έρχονται… μετά θάνατον! Όπως μου είπε και ο κόουτς μας Δημήτρης Ανδρεόπουλος, τιμητικές διακρίσεις εν ζωή έχω μόνο εγώ και ο… Γκάλης!

Σας ευχαριστώ όλους που βρεθήκατε σήμερα εδώ σ’ αυτή την ιδιαίτερη στιγμή για μένα. Εύχομαι να περάσουμε όμορφες γιορτές και το μέλλον να είναι καλύτερο για την κοινωνία μας. Όσον αφορά την ομάδα, αν και πάμε πολύ καλά, εγώ θα ευχηθώ να πάμε και ακόμα καλύτερα!»

«Πολιορκήθηκαν» οι παίκτες!

Από την ομάδα σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο οποίος αρκέστηκε να δώσει τις ευχές του για τις γιορτινές μέρες που ακολουθούν, ενώ για την ομάδα ανέφερε ότι θα συνεχιστεί η σκληρή δουλειά προκειμένου ο Φοίνικας να έχει επιτυχίες και να συνεχίσει να δίνει χαρά στον κόσμο του και το νησί.

Στη συνέχεια ήρθε η ώρα των παικτών, οι οποίοι… πολιορκήθηκαν από τους μικρούς φίλους της ομάδας για ένα αυτόγραφο και μία αναμνηστική φωτογραφία. Παράλληλα, σύσσωμη η ομάδα υπέγραψε δέκα μπάλες βόλεϊ, προσφορά του καταστήματος Admiral, οι οποίες τις επόμενες μέρες θα κληρωθούν ως δώρο από τον ραδιοφωνικό σταθμό Prime Radio.

 
foinikassyros1.jpgfoinikassyros6.jpgfoinikassyros3.jpgfoinikassyros5.jpgfoinikassyros4.jpgfoinikassyros2.jpg
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject