Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-12-2013

Το φιλί της Volleyleague στο «δέντρο των φιλιών» του ΟΠΑΠ

Rate this item
(0 votes)
Με σύνθημα, «ένα φιλί, ένα ευρώ» η ΟΠΑΠ Α.Ε τα Χριστούγεννα στόλισε ένα διαφορετικό δέντρο, το «δέντρο των φιλιών» στο κέντρο της Αθήνας, (επί της οδού Βουκουρεστίου) και της Θεσσαλονίκης, (πλατεία Αριστοτέλους). Άνθρωποι του αθλητισμού, αλλά και απλοί άνθρωποι έδωσαν μεταξύ τους ένα φιλί  με τους αγαπημένους τους μπροστά από το δέντρο για να ενισχύσουν τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Η ΕΣΑΠ ήταν εκέί στηρίζοντας τη δράση της ΟΠΑΠ ΑΕ
Για κάθε ένα από αυτά τα φιλιά η ΟΠΑΠ προσφέρει ένα ευρώ σε κάποιο Ορφανοτροφείο. Κάθε φιλί φωτογραφίζεται και θα ανεβαίνει στο Facebook application της Εταιρίας, και θα προστίθεται στον αυτόματο μετρητή που θα υπάρχει δίπλα από τα δέντρα.
Η ΕΣΑΠ ήταν εκεί στηρίζοντας τη δράση της ΟΠΑΠ ΑΕ.
Στο «δέντρο των φιλιών» βρέθηκαν ο Θανάσης Πρωτοψάλτης και ο Λυκούργος Ρούσσης από τον Α.Ο. Κηφισιάς και οι Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Γιάννης Μαντέκας από την ΑΕΚ. Μοίρασαν φιλιά για καλό σκοπό, με τη Volleyleague να βάζει ένα μικρό λιθαράκι σε αυτή την σημαντική τη μεγάλη κοινωνική προσπάθεια.
 
* Στη βασική φωτογραφία ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης δέχεται τα φιλιά δύο φίλων του.
 
691301.jpg691302.jpg691281.jpg691274.jpg691278.jpg
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject