Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-01-2014

Τζορτζ Παπαδόπουλος: «Ανυπομονώ να παίξω αντίπαλος του Ολυμπιακού»

Rate this item
(0 votes)
Ο Τζορτζ Παπαδόπουλος μίλησε στην κάμερα του Star Κεντρικής Ελλάδας για την πρώτη του προπόνηση στη Λαμία αλλά και τον αγώνα του Σαββάτου με την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζεται πως ο Γ.Σ.Λαμία και ο Ολυμπιακός που το Σάββατο θα είναι αντίπαλοι αντάλλαξαν τους κεντρικούς Τζορτ Παπαδόπουλος
και Χρήστο Κιόσση. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Λαμία. Νιώθω πολύ ευπρόσδεκτος εδώ. Θέλω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα. Οι συμπαίκτες μου φαίνονται καλά παιδιά. Με τον προπονητή του Κώστα Δεληκώστα έχουμε γνωριμία εδώ και αρκετά χρόνια. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο με τον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ για αυτό και θέλω να κερδίσω. Είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού από μικρό παιδί, πάντα θα είμαι αλλά τώρα είμαι στη Λαμία και θέλω να κερδίσω. Ανυπομονώ να παίξουμε τον πρώτο μας εντός έδρας αγώνα», δήλωσε ο Παπαδόπουλος. Ο νέος προπονητής της Λαμίας Κώστας Δεληκώστας αναφέρθηκε στην έλευση του Παπαδόπουλου, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά και για τη μεταγραφή ενός ξένου ακραίου στη θέση του Αμερικανού Πέτι πριν από τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής με τον Άρη. «Τον Παπαδόπουλο τον γνώρισα από την Κύπρο. Πρώτη φορά ήρθε στην Κύπρο όταν ήμουν και εγώ εκεί και είδα πως έχει μεγάλες δυνατότητες. Σίγουρα και ο Κιόσσης ήταν μεγάλη μονάδα. Είμαστε κοντά σε συμφωνία με ξένο ακραίο αλλά δεν θέλουμε να βιαστούμε. Θέλουμε να πάρουμε κάτι καλό πριν τον αγώνα με τον Άρη».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject