Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-01-2014

Ο ΠΑΟΚ για το «χρυσό» σετ με την γερμανική Μπιούλ

Rate this item
(0 votes)
Το «χρυσόφορο» σετ που θα του δώσει και την πρόκριση στην 4αδα του CEV Cup κι από εκεί στον Challenge Round που θα συναντηθούν με τις ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ θα αναζητήσει ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με τη γερμανική TV Ινγκερσόλ Μπιουλ στη ρεβάνς της φάσης των «8» του CEV Cup (Κύπελλο Συνομοσπονδίας).
Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 3-0 στη Γερμανία από την TV Ινγκερσόλ Μπιουλ και το έργο του θα είναι πολύ δύσκολο. Για να προκριθεί θα πρέπει να νικήσει 3-0 και 3-1 σετ και μετά να παίξει την πρόκριση στο «χρυσό σετ» των 15 πόντων.
 
Εκτός αποστολής είναι ο Μιχάλης Χριστοφορίδης που θα επιστρέψει στην ενεργό δράση σε περίπου δύο εβδομάδες, ενώ όλο το βάρος έχει πέσει πάνω στον Μπράντλει Λόουσον. Ο Αμερικανός έχει πάθει θλάση στους κοιλιακούς και θα κάνει προσπάθεια να αγωνιστεί, όμως και αυτό θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.
 
Η ομάδα του Θανάση Στράντζαλη προέρχεται από ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς το Σάββατο που μας πέρασε ηττήθηκε με 3-1 από την ΑΕΚ. Από ήττα όμως για το γερμανικό πρωτάθλημα προέρχεται και η Μπουλ, η οποία το Σάββατο ηττήθηκε με 3-0 από την πρωτοπόρο Φριντρισχάφεν στο ντέρμπι κορυφής.
 
Η αποστολή της Μπιουλ έφθασε πλήρης στις 14.50 της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη και στις 19.30 θα έχει την πρώτη της... γνωριμία με το PAOK Sports Arena, όπου και θα κάνει την πρώτη της προπόνηση.  
 
Στους κόλπους του ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι ο αυριανός αγώνας θα είναι τελείως διαφορετικός με τους παίκτες του Θανάση Στράντζαλη να δηλώνουν αποφασισμένοι για την ανατροπή και την πρόκριση. Τεχνική ηγεσία και παίκτες περιμένουν τη στήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ που νωρίτερα θα δώσει το παρών στο γήπεδο της Τούμπας για την ποδοσφαιρική αναμέτρηση για το κύπελλο Ελλάδας και στη συνέχεια θα μεταβεί στο PAOK Sports Arena για να παρακολουθήσει την ρεβάνς της ομάδας βόλει με την Μπιουλ.
 
* Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19.00 (25/1). Πρώτος διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βόσνιος Ντάρκο Σάβιτς και δεύτερος ο Τούρκος Αλί Μπαγκντέ.
 
«Πρόκληση ο αγώνας με την Μπουλ»
 
Για τον αυριανό αγώνα με την Μπουλ ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Θανάσης Στράντζαλης τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι πρόκληση για εμάς , διότι με μία νίκη προκρίνεσαι στις 4 καλύτερες ομάδες του CEV και περιμένεις μετά τις ομάδες από το Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε σαν ομάδα πολλά προβλήματα με τους αλλεπαλλήλους τραυματισμούς αλλά οι αθλητές που είναι ετοιμοπόλεμοι θα δώσουν και την ψυχή τους για την πρόκριση που θα αλλάξει επίπεδο την ομάδα. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου για να πανηγυρίσουμε εάν τα καταφέρουμε όλοι μαζί την μεγάλη πρόκριση, στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject