Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-01-2014

Έκκληση του ΠΑΟΚ στον κόσμο για στήριξη

Rate this item
(0 votes)
Ανακοίνωση εξέδωσε το ΤΑΑ ΠΑΟΚ κάνοντας έκκληση στους οπαδούς του συλλόγου να συμπαρασταθούν στη ρεβάνς με την TV Mπιουλ για το CEV Cup:
«Την Τετάρτη 22/1 και ώρα 19:00 μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας μας  με τον Ηρακλή στο γήπεδο της Τούμπας για το Κύπελλο Ελλάδας, μία ακόμα ομάδα του συλλόγου μας ,αυτή του βόλεϊ έχει την ανάγκη σου.
 
Για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ συμμετέχει στη φάση των  «8» του CEV Cup και την Τετάρτη χρειάζεται την στήριξη σου.
 
Στις 19:00 στο PAOK Sports Arena υποδέχεται την γερμανική Μπουλ στον επαναληπτικό αγώνα της περασμένης Τετάρτης.
 
Η Μπουλ με τη βοήθεια του κόσμου της μέσα στην έδρα της  έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης αλλά με την δική σου συμπαράσταση, η ομάδα μας μπορεί την ανατροπή και την πρόκριση.
 
Σε περιμένουμε για να ενισχύσουμε τον ΠΑΟΚ μας και γιορτάσουμε μαζί την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας και την πρόκριση στα ημιτελικά του CEV Cup».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject