Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-01-2014

Γιάτσης αντί Στράντζαλη στον ΠΑΟΚ

Rate this item
(0 votes)
Την αντικατάσταση του Θανάση Στράντζαλη με τον Γιώργο Γιάτση ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Ο πρώην τεχνικός της Λαμίας γίνεται ο πέμπτος προπονητής που κάθεται στον πάγκο του Δικεφάλου του βορρά. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τη σεζόν με τον Στέλιο Καζάζη ο οποίος αποχώρησε στις 11 Νοεμβρίου, για να πάρει τη θέση του ο Αλέκος Λεώνης.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός όμως είχε προβλήματα με την κερκίδα και παραιτήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου. Τότε ανέλαβε ο Άρης Γιαμμακίδης μέχρι το τέλος του 2013. Ο Στράντζαλης ανακοινώθηκε στις 2 Ιανουαρίρου αλλά μετά την ήττα από την Κηφισιά, αποτέλεσε παρελθόν.

 


Η ανακοίνωση

«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Θανάση Στράντζαλη και του εύχεται καλή τύχη στην καριέρα του. Νέος προπονητής της ομάδας μας  θα είναι ο Γιώργος Γιάτσης, ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ  καλωσορίζει τον νέο προπονητή και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει. Ο Γιώργος Γιάτσης θα έχει το απόγευμα την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες της ομάδας ενώ το ντεμπούτο του στον ασπρόμαυρο πάγκο θα γίνει την Τετάρτη 29/1 στον αγώνα κυπέλλου με την Ορεστιάδα».

 

Γιάτσης: «Για ότι καλύτερο»

Για την πρόσληψη του στον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Γιάτσης τόνισε: «Ευχαριστώ την διοίκηση του συλλόγου για την τιμή που μου έκανε. Είναι τιμή να δουλεύεις για έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο γίνεται».  

Βιογραφικό

Ο Γιώργος Γιάτσης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 26 Ιουνίου 1968. Είναι Λέκτορας στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης όπου και διδάσκει βόλεϊ και μπiτς βόλεϊ. Είναι συγγραφέας πολλών εργασιών σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Ως προπονητής κάθισε στον πάγκο του Άρη (2003-04 και 2004-05) και του Φιλαθλητικού (2004-05) στην Α1 Γυναικών, ενώ τη σεζόν 2010-11 ήταν προπονητή στον Α.Μ.Ο.Γαλαξία στην Α2 ανδρών.

Στις 9 Νοεμβρίου 2011 ανέλαβε προπονητής στην ανδρική ομάδα του Άρη στη θέση του Γιώργου Περσιανλή. Τη σεζόν 2011-12 οδήγησε την ανδρική ομάδα του  Άρη στην 4η θέση της Volleyleague. Στις 11 Μαρτίου 2013 παραιτήθηκε από τον Άρη ο οποίος αργότερα με προπονητή τον Βαγγέλη Κουτσονίκα τερμάτισε στην 6η θέση.

Στις 20 Ιουνίου 2013 ο Γιώργος Γιάτσης ανέλαβε προπονητής στη Λαμία όπου και αποχώρησε στις 23 Δεκεμβρίου 2013.

Επίσης, έχει διατελέσει προπονητής πολλών πρωταθλητών Ελλάδος στο μπiτς βόλεϊ καθώς και ομοσπονδιακός προπονητής.

Όσον αφορά την αθλητική του σταδιοδρομία στο βόλεϊ, ήταν αθλητής από το 1985 έως και το 1999. Αγωνίστηκε στον Άρη, Μακεδονικό, Σέρρες, Λαμία και Μουδανιά στην Α1, Α2 και Β' εθνική κατηγορία.

Η αθλητική του καριέρα συνδυάστηκε με το μπiτς βόλεϊ όπου κέρδισε τα περισσότερα μετάλλια Master's στην Ελλάδα. Ακόμη, κατέλαβε την 9η και 24η  θέση στα τελικά του Πανευρωπαϊκού το 1998 και 1999 αντίστοιχα καθώς και την 9η θέση στο Παγκόσμιο Challenger το 1998.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject