Print this page
29-01-2014

Πετάει η ΑΕΚ για το «φάιναλ-4»

Rate this item
(0 votes)
Με 13 παίκτες στην αποστολή αναχωρεί αύριο (Πέμπτη) το πρωί η αποστολή της ΑΕΚ για την Αλεξανδρούπολη προκειμένου να πάρει μέρος στο Φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή και το Σάββατο στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» της ακριτικής πόλης. Εκτός έμεινε μόνο ο ασθενής Γιάννης Τοκάνης.

Ο Άκης Φλαούνας έχει στη διάθεσή του, τους: Γιάννη Μαντέκα, Τζούλιαν Τόρες, Πέτρο Πέτρογλου, Χόρχε Παγιάν, Νίκο Κρέτση, Σταύρο Κατσανεβάκη, Κόνραντ Γκούζντα, Γιάννη Αχιλλεόπουλο, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Ντούσκο Νοβοσέλατς, Ηρακλή Παπαδόπουλο, Γιάννη Αλεξίου και Δημήτρη Χατζόπουλο.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα κάνουν δυο προπονήσεις πριν από τον ημιτελικό με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 21.00. Μία αύριο το απόγευμα και μια το πρωί της Παρασκευής, με σκοπό να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο ραντεβού τους με τον οικοδεσπότη της διοργάνωσης και πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Ο κεντρικός της ΑΕΚ, Δημήτρης Χατζόπουλος, ο οποίος κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη, δήλωσε για το «Φάιναλ-4»:

«Η διοργάνωση που γίνεται στην Αλεξανδρούπολη δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους της πόλης οι οποίοι αγαπούν το άθλημα να παρακολουθήσουν ωραίους αγώνες ανάμεσα σε κορυφαίες ομάδες και να ζήσουν την ατμόσφαιρα μιας γιορτής του βόλεϊ. Από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για ν ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της διοργάνωσης και στις προσδοκίες των φιλάθλων μας, η παρουσία των οποίων αναμένεται έντονη στο γήπεδο. Η ΑΕΚ στο βόλεϊ είναι μια νέα ομάδα αλλά σαν σύλλογος έχει μεγάλη ιστορία και ως τέτοιος πάντα θα επιδιώκει να κατακτά τρόπαια.»