Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-02-2014

Κωνσταντίνος Γεροβασιλείου: «Καλή συνεργασία με ΠΑΟΚ»

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει κι επίσημα την απόκτηση του Κωνσταντίνου Γεροβασιλείου μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο Γεροβασιλείου είναι 28 ετών, έχει ύψος 1.99 και μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στον Ηρακλή.
Ο Γεροβασιλείου στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Μ.Αλέξανδρος, Μουδανιά, Κόροιβος Αμαλιάδας, Φοίνικας Σύρου, Γαλαξίας, ΜΕΝΤ, Ηρακλής.
Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ  ο Κωνσταντίνος Γεροβασιλείου τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ και έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είναι χαρά για μένα που θα συνεργαστώ ξανά  με τον Γιώργο Γιάτση τον οποίο είχα προπονητή στον Γαλαξία. Ξέρουμε ο ένας τον άλλον και ξέρω τι περιμένει από εμένα. Επίσης με τα περισσότερα παιδιά που παίζουν στον ΠΑΟΚ γνωριζόμαστε από παλιά και με άλλους έχω υπάρξει συμπαίκτης στο παρελθόν. Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια καλή συνεργασία».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject