Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-02-2014

«Στην υγειά» της Volleyleague από την ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Rate this item
(0 votes)
Mε την υποστήριξη από εταιρία Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (νερά ΒΙΚΟΣ) ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ.

Η επίσημη συνεργασία της Volleyleague και της ΒΙΚΟΣ, μια από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες ελληνικές εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών και βασικού προμηθευτή της ελληνικής αγοράς, είναι ο καρπός μιας εποικοδομητικής συνεργασίας των τελευταίων μηνών.

H υποστήριξη της ΒΙΚΟΣ ΑΕ στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας Ανδρών στο Βόλεϊ, έχει ιδιαίτερη αξία όχι θεωρητική αλλά στην πράξη , εφόσον με την ευγενική της χορηγία προς ομάδες της VOLLEY LEAGUE, υποστηρίζοντας τις προπονητικές και αγωνιστικές  τους ανάγκες, αποδεικνύει  έμπρακτα ότι η ελληνική εταιρεία ΒΙΚΟΣ αγαπάει και στηρίζει τον αθλητισμό, και ειδικά το όμορφο και συναρπαστικό άθλημα του βόλεϊ.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» της ομώνυμης πηγής, εμφιαλώνεται στην πηγή του, με υπερσύγχρονα μηχανήματα, χωρίς καμία παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι σε όλη τη διαδικασία από την άντληση έως και την διάθεση του προϊόντος και χωρίς να υφίσταται καμία επεξεργασία. Η ποιότητα του εμφιαλωμένου νερού από την παραγωγή μέχρι και τον καταναλωτή είναι ο πρωταρχικός στόχος της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων Α.Ε. από την αρχή της λειτουργίας της το 1992.

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. λειτουργεί 2 υπερσύγχρονα εργοστάσια εμφιάλωσης νερών και αναψυκτικών σε συνολική έκταση 110 στρεμμάτων στην ευρύτερη περιοχή των Ζαγοροχωρίων. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας παράγονται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, είναι πιστοποιημένα ενώ η εταιρεία  διαθέτει κέντρα διανομής και αποθήκευσης των προϊόντων της στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Όλες οι παραπάνω προσπάθειες της εταιρείας οδήγησαν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού με μερίδιο αγοράς σε λίτρα 21,1%. Μια θέση που κατέχει από το 2006 έως σήμερα.

Η συνεργασία VOLLEY LEAGUE & ΒΙΚΟΣ, στις δύσκολες ημέρες που διανύει η Ελληνική οικονομία και κοινωνία γενικότερα, αναμένεται να είναι αποτελεσματική και επιτυχής για όλες τις πλευρές, καθώς θα βασίζεται σε αμφίδρομες επικοινωνιακές ενέργειες με βάση το σύγχρονο αθλητικό marketing.
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject