Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-02-2014

Ο ΠΑΟΚ στο Βραχάτι για την πρόκριση

Rate this item
(0 votes)
Στο δρόμο για το Βραχάτι Κορινθίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης η αποστολή του ΠΑΟΚ που στο πλαίσιο των υποχρεώσεων της για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας αντιμετωπίζει την Τετάρτη 19/2 και ώρα 19.00 τον Παμβοχαϊκό. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και ο νικητής εξασφαλίζει την παρουσία του στο φάιναλ φορ του κυπέλλου που θα γίνει στις 15 και 16 Μαρτίου στην πόλη της Καλαμάτας.
Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα καθώς για την 16η αγωνιστική ηττήθηκε με 1-3 από τον Ολυμπιακό στο Παλατάκι αλλά ελπίζει σε ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στο Βραχάτι προκειμένου να μείνει ζωντανός στην υπόθεση του κυπέλλου. Αντίθετα ο Παμβοχαϊκός που στον πάγκο του βρίσκεται ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ Στέλιος Καζάζης προέρχεται από την σημαντική νίκη επί του Φοίνικα Σύρου στο πρωτάθλημα που του έδωσε βαθμολογική ανάσα. Στη βαθμολογία ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 8η θέση με 20 βαθμούς και ο Παμβοχαϊκός στην 9η με 15.
 
Ο Δικέφαλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα με τον Γιώργο Γιάτση να έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του. Η προετοιμασία της ασπρόμαυρης ομάδας θα ολοκληρωθεί ανήμερα του αγώνα με μία πρωινή προπόνηση.
 
Για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου ο Σκοπιανός ακραίος του ΠΑΟΚ Αλεξάντερ Μίλκοφ επισήμανε: «Ο αγώνας με τον Παμβοχαϊκό είναι για εμάς η τελευταία ευκαιρία για να αποδείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Για εμάς το αυριανό παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό είναι πολύ σημαντικό . Θέλουμε να προκριθούμε στο φάιναλ φορ και θα δώσουμε όλοι μας τον  καλύτερο μας εαυτό για το πετύχουμε».
 
Σε ερώτηση για το αν θα παίξει ρόλο η ήττα από τον  Ολυμπιακό την στιγμή που ο Παμβοχαϊκός προέρχεται από το θετικό αποτέλεσμα στη Σύρο ο Μίλκοφ συμπλήρωσε: «Σίγουρα ο Παμβοχαϊκός θα παραταχθεί ψυχολογικά ανεβασμένος μετά  και τη νίκη του αλλά και εμείς προερχόμαστε από μία καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό. Μπορεί να μην πήραμε τη νίκη αλλά παίξαμε καλά και αν ήμασταν λίγο πιο προσεχτικοί στις λεπτομέρειες ίσως να παίρναμε και το τρίποντο. Πιστεύω ότι εάν δείξουμε το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο και στο ματς με τον Παμβοχαϊκό δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θέλουμε την πρόκριση και ελπίζω να τα καταφέρουμε».
 
Πηγή: ΤΑΑ ΠΑΟΚ
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject