Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-03-2014

Στην τελική ευθεία για την Καλαμάτα η ΑΕΚ

Rate this item
(0 votes)

Οι παίκτες της ΑΕΚ ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το φάιναλ-4 στο Κύπελλο Ελλάδας βόλεϊ ανδρών που θα γίνει το σαββατοκύριακο 15-16 Μαρτίου στην Καλαμάτα.

Ο Πέτρος Πέτρογλου συνέχισε την θεραπεία του στη ποδοκνημική προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα με την τενοντίτιδα. O διεθνής ακραίος αναμένεται να μπει στο προπονητικό πρόγραμμα από αύριο. Όλοι οι άλλοι παίκτες -με εξαίρεση τον Γιάννη Αλεξίου, που έχει υποστεί διάστρεμμα- είναι στη διάθεση του Άκη Φλαούνα.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Άκης Φλαούνας είχε μια ακόμη συνεργασία με τον Χόρχε Ελγκέτα. Οι δυο άνδρες συζήτησαν για την κατάσταση της ομάδας και το επερχόμενο Final-4. Για αύριο εκτός από προπόνηση έχει προγραμματιστεί και προβολή βίντεο κατά την οποία θα γίνει ανάλυση του αγώνα πρωταθλήματος με την Κηφισιά.

 Η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει για την Καλαμάτα την Παρασκευή το πρωί. Το απόγευμα θα προπονηθεί στο γήπεδο της Παραλίας, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του Final-4 και το ίδιο θα κάνςι το Σάββατο το πρωί, λίγες ώρες πριν από τον ημιτελικό με την Κηφισιά.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject