Print this page
13-03-2014

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην Καλαμάτα

Rate this item
(0 votes)
Στην πόλη της Καλαμάτας βρίσκεται από τις έξι το απόγευμα της Πέμπτης η αποστολή του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας που θα φιλοξενηθεί στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα το Σαββατοκύριακο 15-16 Μαρτίου. Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά το 1999 που ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στον πρώτο ημιτελικό που θα γίνει το Σάββατο 15 Μαρτίου και ώρα 16:00 (Δημόσια Τηλεόραση) τον περσινό κυπελλούχο Ελλάδας Ολυμπιακό.
 
Η προετοιμασία της ομάδας του Γιώργου Γιάτση συνεχίστηκε το μεσημέρι με μία τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια η αποστολή πήγε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» από όπου και στις 17.00 αναχώρησε για την πόλη της Καλαμάτας.
 
Η πτήση με την Αstra Airlines ήταν ιδιαίτερα καλή και σε λιγότερο από μία ώρα το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή του Δικεφάλου προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντόπουλος».
 
Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό καλό και άπαντες αντιμετωπίζουν με τη δέουσα σοβαρότητα τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό που θα κρίνει την είσοδο στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας είναι νοκ άουτ , με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό που θα γίνει την Κυριακή 16 Μαρτίου.
 
Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν συναντηθεί δύο φορές φέτος στο πρωτάθλημα με τους ερυθρόλευκους να έχουν κερδίσει και τα δύο παιχνίδια με 3-0 (εντός) και 3-1 (εκτός). Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον ΠΑΟΚ είναι γνωστά με τον πονόκεφαλο του Γιώργου Γιάτση να ακούει στο όνομα  Στέλιος Νικηφορίδης. Ο Σερραίος ακραίος ακολούθησε κανονικά την αποστολή στην Καλαμάτα αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
 
Στην Καλαμάτα θα ταξιδέψει αύριο και ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ.Γιώργος Ανδρέου αλλά και ο αντιπρόεδρος κ.Κώστας Παϊσιάδης.
 
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί αύριο και θα ολοκληρωθεί ανήμερα του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Γιώργου Γιάτση θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν στο γήπεδο της Παραλίας όπου και θα φιλοξενηθεί το φάιναλ φορ.
 
Το φάιναλ φορ είναι ειδικής διαχείρισης με τις τέσσερις ομάδες να δικαιούνται από 15 προσκλήσεις. Οι διοργανωτές κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου στο γήπεδο της Παραλίας να μην υπάρχουν οργανωμένοι οπαδοί καμίας ομάδας και να ακολουθηθούν όλα τα μέτρα τάξης ασφαλείας που αποφασίστηκαν στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από δύο εβδομάδες στην Αθήνα.
 
Το πρώτο ανεπίσημο σερβίς του Final 4 θα δοθεί το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δημαρχείο Καλαμάτας με την επίσημη συνέντευξη Τύπου των αγώνων, όπου θα μιλήσουν οι συνδιοργανωτές (ΕΟΠΕ, Δήμος Καλαμάτας, ΑΟ Καλαμάτας '80), οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων φιναλίστ.