Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-03-2014

Κώστας Αρσενιάδης: «Δεν γράψαμε ιστορία»

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Α.Ο. Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός κατέκτησε δίκαια το Κύπελλο:
«Η Κηφισιά γράφει ιστορία επειδή κάνει μεγάλες εκπλήξεις. Σήμερα δεν έγραψε ιστορία, αν κατακτούσαμε το Κύπελλο θα γράφαμε. O Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και του αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν θεωρώ ότι βγήκε η κούραση, απλά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και έπαιξε πάρα πολύ καλά. Στόχος μας τώρα είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, όσο πιο ψηλά μπορούμε. Πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα. Δεν είναι εύκολο να μπεις πάλι σε ρυθμούς πρωταθλήματος μετά από τέτοια ένταση και τέτοια διοργάνωση. Έχω παράπονα από τις κάρτες που έβγαλε ο Μπατιανίδης στην αρχή του 4ου σετ».
 
O λίμπερο της Κηφισιάς Κώστας Ταμπουρατζής είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στην αρχή μπήκαμε με πολύ διάθεση κι ορμή για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Το κάναμε, πήραμε το πρώτο σετ, παίζοντας θεωρώ επιβλητικά. Στο δεύτερο σετ ήταν πολύ πιεσμένος, έπαιζε το τελευταίο του χαρτί και πίεσε παραπάνω στο σερβίς, εμείς κολλήσαμε σε κάποια σημεία στην ανάπτυξη, και ήρθε η ισοφάριση. Το πιο καθοριστικό πιστεύω ήταν το τρίτο σετ, που κρίθηκε κατ' εμέ στα σημεία. Σε μερικές φάσεις στο 19-19 δεν έγινε αυτό που έπρεπε, δεν εκμεταλευτήκαμε τις φάσεις που νομίζω θα μας έδιναν το παιχνίδι άμα κάναμε το 2-1, αλλά αυτό δεν έγινε. Στο 4ο σετ κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός είχε απουσίες, προσπαθήσαμε να το εκμεταλευτούμε, προσπαθήσαμε για την ανατροπή. Ο κόσμος ήταν εδώ, μας εμψύχωνε συνέχεια και τον ευχαριστούμε γι' αυτό. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και μένουμε με μια πίκρα γι' αυτό. Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα τρίποντο στην έδρα μας, να πάμε να ξεκουραστούμε πρώτα. Μένουν τρία ματς, μετά θα δούμε τον αντίπαλο μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στα play off».
 
 
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject