Print this page
20-03-2014

Με προβλήματα η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Συνεχίστηκε και σήμερα Πέμπτη 20/3 η μετ εμποδίων προετοιμασία των παικτών της ΑΕΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό που θα γίνει το Σάββατο στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Θεραπεία έκαναν οι Πέτρος Πέτρογλου (τενοντίτιδα στην ποδοκνημική), Κόνραντ Γκούζντα (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) ενώ ο Γιάννης Αλεξίου, που βρίσκεται στο στάδιο της επιστροφής μετά από βαρύ διάστρεμμα, ακολούθησε  ειδικό πρόγραμμα. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο με προπόνηση και στη συνέχεια με παρακολούθηση βίντεο από αγώνες του Ολυμπιακού.
 
Η ΑΕΚ προέρχεται από ένα  πρόγραμμα συνεχόμενων αγώνων στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο με αποτέλεσμα οι παίκτες της να είναι αρκετά κουρασμένοι σωματικά, αλλά και ψυχολογικά μετά τις δυο απανωτές ήττες από την Κηφισιά , που έβγαλαν την ομάδα εκτός της διεκδίκησης μιας θέσης στην πρώτη 4αδα του πρωταθλήματος και εκτός διεκδίκησης του Κυπέλλου στο Final-4 της Καλαμάτας. 
 
Η σεζόν όμως δεν έχει τελειώσει και αυτό επεσήμανε στην ομιλία του προς τους παίκτες ο γενικός αρχηγός, Μάνος Μακρής. «Πετύχατε πολλά μέχρι τώρα και σας αξίζουν πολλά μπράβο. Ξέρω ότι είστε καταπονημένοι αλλά πρέπει να σφίξετε τα δόντια για το τελικό φίνις. Στόχος μας είναι να ασφαλίσουμε την 5η θέση και να μη χαλάσουμε τις καλές εντυπώσεις που αφήσαμε μέσα στη χρονιά».